holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hello Hello Hello Helloo

Opat sorry xe pisem po takej dlhsej dobe, ale ako mi aj vsetci pisete ze to chapete.. Udialo sa niekolko udalosti dokopy tak sem fakt ze nemala cas sakris.. budem sebecka a budem psat co sa to tu udilo vsecko..

Ajoooooooj Ajooooj Ajoooooj..

 

Opat sorry xe pisem po takej dlhsej dobe, ale ako mi aj vsetci pisete ze to chapete.. Udialo sa niekolko udalosti dokopy tak sem fakt ze nemala cas sakris.. budem sebecka a budem psat co sa to tu udilo vsecko..

Takze najprv sa nam menili camperi- decka takze sa ukludalo jak o dusu a nebylo caaaas secko sa pripravalo atd atd.. teraz posledny tyden maju devcatka vsi tak mi len pereme od 8 do 10 do vecera a tak, takze su v robote jak sa rika od svitu do mrku.. dneska to uz vypada ze tie vsi su zlikvidovane, ale nebudu predbihat... ale aspon u teho mame neskutecnu srandu, chodime s cepicama takyma srandovnyma na hlavach a rukavicach, uz sem si vysluzila prezyvku STAR TRACK lebo vraj vypadam jak jeden z nich.. druha kocka mi rika ufon a podobne, fotime fotime, ale nebudeme zverejnovat tieto foto:)))) ale mala som riadne lepky ze chytne vsi, jeden vecer ma kusala hlava a rikam si Kurna Moni, uz ich mas, a uz ides do hola... sakris, ale teda kazdy den chosime na prehlidke a nic, tak snad to nezakriknu, sak su necele 2 tydne do konca..

Dalisa horuca novinka je, ze sme si konecne pred par dnami zabookovali let a hostel do Miami, tak ideme na krasnych 5 dni takze to beru jak super dovolenku.. som s toho velmi nadsena, lebo minule leto sem nedosla opalena a tento rok BUDUUUUUU jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....teda aspon dufam.. uz som sa tu isla krasne nacat a spalila sem, ale uz to zhnedlo a je to celkem slusne... a vcera sme boli v Six Flags- veeeeelky zabvny park, sem sa nechala premluvit... zase.. uz sem sa zahrikla ze tento rok nejdu, lebo mi neblo dobre minuly rok s teho 2 dni sa mi s tych kolotocu krutila hlava aj secko ine:) ale teda isla som nakoniec a bolo fajn, sme sa pofotili, posmili, isa som len na 2 atrakcie, ked to tak mozem nazvat... pad do vody a boli sme riadne mokre:)) no ale pointa je ze som si zase spalila chrbetek, tak sa postupne na to Miami tesiiim a chystam bronz hehehe...

vsetci alebo vascina sa pytate jak sa mi zije s Damionom?? je to teraz veeeeeeelmi veeeelmi super, mame sa fakt fajne.. sice rped par dnama sem byla nemocna ja, teraz on prekonal chripku ale inak to je super, napriklad minuly tuyzdne ma ucil hrat bowling, najprv mali strasnu zabavu zo mna seci, lebo ja nemehlo skoro mi to ruku odrhlo neslooo mi to, ale na druhy den sem uz byla velka heeerecka a vyhrala nad nima, sice ma ruka bolela este den ppo tem, ale VYHRALA hehe:) tak sa tesim na zajtra akurat ideme hrat.. velky zapas- chalani baby:) kdo vyhrava plati:) dobre neeeee, tak nam to vyhovuje:)))

jooooj dalej dalej... nooo teraz ideme na aukciu, aj minulky rok som spominala, ze sa tam drazia peniazky, su v obalkach a my mame jakoze nase papirove na papirkoch a v obalkach su normalne a mi davame za obalky tie nase jakoze peniaze... tak su zvedava kolko vydrazim, duuufam ze aspon 30 dolaru, lebo to miami veru neni nejake najlacnejsie, a moje nakupy uz pomaly aj koncia, lebo treba setrit a setrit... Akurat som pred 2 dnama kupila tatkovi 2 trika.. este mamke musim kupit parfem a vam kocky nieco, co neviem co ale neco vynajdu dufam:))) a JANKE!!! k NARODENINKAM:)))

aaaa este jedna zhava novinka ma napadla, na Miami ideme vlastne az 27.8 a kemp konci uz 17.8 a tak stravim krasnych 10 dni v NYC budem byvat u Damionovej kamosky, takze riadne budem podnikat nakupy a hlavne sa tesim lebo mam odneho slubene riadne parties, vraj mi ukaze jak sa v NYC pravo zije.. uuuuuuf.. tak som na to zvedava:) aj sa zacinam riadne tesit:))) takze asi tak.. Vsetkym Vam dakujem za mailiky, aj blogove, aj sukromne, vseci riadne pracujete, taky nemate cas, jak vidim, ale sak dobre aspon sa necitim blbo ze nestiham pisat.. sorrac, neda sa takto odkazat a reagovat na kazdy vas mail a blog, ale som strasne rada ked si to citam a bavi ma to citat so Vas a pamatam si vsetko co pisete!! tak sa na Vas mooooc tesim na vsetkych a neupracujte sa hlavne k smrti paneboze, jak petra pise ma 3 brigady!!! teda tu v skalici nevim ci este robis, s tyma pivama, sak budes prachataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale sak dobre Dudi pracuj, asponma budes pozyvat:))))))))

majte sa kraaaaaaaaaasne mam vas rada vsetkych papaaaaa


connecticut | stály odkaz

Komentáre

  1. Nazdarek:))
    noo cau monci..tak to som teda rada ze sa ti v campe paci bo uz som myslela ze je to fakt take hrozne ako si mi v tedy pisala, som si aj hovorila ako je to mozne ked tam mas takych fajn ludi..no jo krizy to poznam:)),..musim povedat ze mi tu v campe mame rozlicne zvieratka, ale chvalabohu vsi sme este nemali..teraz klopkam bo do hola by som takisto nechcela..com zistila totiz ze moja kvalita vlasov a pleti sa v campe celkom zlepsila tak by som o to nechcela prist:))..teda o tie vlasi , plet by mi asi nikto netrhal:))..takze hovoris ze si majsterka v bowlingu, tak to moc nemachruj bo my sme takisto boli na bowlingu a musim povedat ze na prvykrat som celkom zala uspechy..sice som bola posledna v tabulke, ale techniku uz mam zvladnutu, takze ked sa vratim mozme si dat particku:)..no to som rada ze mate s damionom taku pohodicku, to ja som sa platonicky "zamilovala" do nasho jedneho counselora,on je taky zlaty, len uz z toho asi nic nebude bo mam necele dva tyzdne do konca a to uz sa vela stihnut neda:( .. .inak odkedy som si tu nasla objekt zaujmu, hned ma to tu viac bavi:)))...len keby ta moja anglina bola este lepsia...:(( ..takze budes 10 dni v NYC ..no ak by sa dalo tak by sme sa tam mohli aj niekde stretnut, bo ja by som tam mala byt asi 19, mohli by sme skocit niekde na kavu pokecat napr. do starbucksu, bo ja som sa do tej kavy uplne zamilovala:))..sak daj mi potom vediet..a preco vlastne nechces zostat na post campe?..co sa tyka cestovania tak nase plany uz zacinaju takisto naberat konkretnu podobu, co som rada..a uz sa na to fakt tesim, bude to celkom haluz:))..taaak monicko to je z mojej strany zatial vsetko...pekne si uzivaj posledne chvile campu a ozvi sa mi ze co a ako ..paaaa camperka Romcula
    publikované: 07.08.2008 01:41:29 | autor: camperka Romca (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. UUUUUUUUUUUUUUUplne Ti zavidim!!!
    Ty mrcha ! S prepacenim! Ja Ti tak zavidim.... Po precitani Tvojho posledneho textu na tomto blogu sa mi normalne zachcelo do tej Ameriky. Hlavne potom, co si spomenula NYC a slnecnu Floridu! Ach, ake Ti tam bude dobre. Ak sa Ti dovtedy neubytuju na hlave novi kamosi:):):) To by bolo dost neprijemne...
    Inak som velmi rada, ze sa mas dobre a ze si tam uzivas - samozrejme popri robote. A potom dufam, ze napises aj o zazitkoch v NYC a Miami. Inac som Ti uz pisala aj mail na "princeznu", neviem, ci si to uz citala. Tam som Ti porozpravala vsetko, co sa so mnou v poslednej dobe udialo, takze sem uz o tom nebudem pisat.
    Pozajtra odchadzame s Lubosom na tu dovolenku, tak sa uz tesim a uz od dneska sa na to chystame. Verim, ze nam pocasie bude priat a ze tam stravime pekny tyzden. Ked sa vratim, napisem Ti o tom, OK?
    Zatial sa maj a prajem Ti pekne zazitky! Pozdravuj odo mna Damiana - sice nevie, kto som, ale vsak mu to nevadi. Mozes vysvetlit - ale len dobre veci o mne! :):):)

    Monika
    publikované: 08.08.2008 21:20:18 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. doucovanie
    ty princezna jedna!
    publikované: 17.02.2015 14:27:22 | autor: doucovanie (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. a
    a
    publikované: 17.02.2015 14:28:05 | autor: pokus (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. a
    a
    publikované: 17.02.2015 14:28:32 | autor: a (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014