holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ja verzus NYcity

Ahojte vsetky moje kuratka jak Janka Kozi umi pisat:))) Pisem leeen tak narychlo vzhledem na to ze sedim na Columbijskej Univerzite lebo bohuzel nemam internet:(((((aaaach muuuj drahy notas, jak dobre by mi bylo s nim vcil.. sedla bych si nekde na Starbucks a napisala a odpisala na vsetky maile co ste napisali.. ale aspon takto verejnou cestou vam moc dakujem ze ste sa mi vsetci ozvali, je to take strasne mile ked si mozem precitat vase maile, a hlavne ma prekvapila velmi milo Radka, takze Radi tymto ta zdravim a v pohodicke, chapem ze mas moc roboty a jak si napisala ze bych nepochopila.. tak mozno aj ano:) sak sa uvidime velice skoro.. na tvoju otazku kedy dojem, jo letenku mam zabookovanu dojdem 5.9 do BA a hned mam aj zapis, tak to je vtipne ale sak nejako prezijem,... takze na jamoku sa UVIDIME tesim sa tesim strasne moc, ani nevis jak...
ano informacie mas dobre od Janky- kteru tez teraz zdravim a pozdravujem do chorvatska a dufam ze ma super pocasi, more je teplucke a ruda neni moc zly na teba Jani:) tak moooc pozdravujem- ale teda k informacii mas dobru info, idem do miami uz teraz v stredu takze vlastne za 3 dni... tak uvidim co to bude zac, urcite potom ukazem fotecky:)
Co sa tyka new yorku musim najprv spomenut sklamani ze sem sa s Romanku nasu nestretla romi ja ta cekala pred empirem, jak to opravovali tak sem chodila stale dokola a potom pred hlavnym vchodem sem staaaale az do 5. ale nenasla sem ta, aj sem nahledala do starbucku lebo vim ze si pisala ze ho mas rada ci tam nejsi, ale teda nevidela sem ta.. skodaaaaaaaaaaaaaa..... tak sem si potom zase kvaslitne nakupila hadre kedze sme sa nestretli.. hehe..
takze musim povidat ze sa mam tu v new yorku fajn, len sem vicej menej sama, lebo Damion pracuje cize bohuzel je semnu tak cca od 5 hodiny cize ja dovtedy ocumuju, nakupuju, alebo len tak chodim po m,este.. zajtra napriklad mam este 2 atrakcie pred sebou- sochu slobody a soho a tym sem uz vsetttky pamatky presla okukala :))))iba na empire sem nebyla hore, lebo sa bojim vysek, ale sak mozno... ale sak jakoze zadna slava az taka ze waaaaau.. byvam dost daleko v brooklyne u damionovej kamosky a mam to do manhatt dost daleko, ale sak neva,s toji to zato.. takze ja asi tak narychlo, pardon za to ze pisu takto narychlo a vicej menej len o sebe a neodpisuju na vase maile, ale bohuzel nemam tu ten blby internet takze asi tak, vsetci si uzivajte posledne dni beze mna a 5.9 mna tam mate jak na koni a budu vas otravovat a otravovat:))))))majjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjte sa cmuky cmuk vasa MONIKAAAA

2 dni v NY:) | stály odkaz

Komentáre

  1. Uz Ta doma cakame!!!:)
    Ahojky Moni!

    Som rada, ze si sa zas ozvala. Ja som inac doteraz tiez nemala cas na pisanie. K Tvojmu poslednemu textu len tolko, ze si naozaj stastna osoba, ze mozes byt na takych zaujimavych a pre mna zatial nedosiahnutelnych miestach ako NYC alebo Miami. Pises o tom ako prechadzas cez mesto, kym nie je doma Damion a o Manhattane a Brooklynu, ako keby si sa tam uz narodila a poznala kazdu ulicku! Zatial co pre mna su tieto nazvy zname fakt len z filmov, z telky, ci z radia. Takze si to tam poriadne uzi a napis o vsetkych Tvojich zazitkoch. Ja o mojich napisem zvlast v maili - vies, o tej dovolenke v Madarsku. Takze si potom pozri "princeznu" - poslem Ti to tam. A maj sa krasne. Uz sa tesim, ked sa nam vratis domov. Ja mam zapis den predtym ako Ty, cize 4.9. Ale bola by som rada, keby sme sa mohli niekedy stretnut v Blave este pred zacatim semestra. No to sa dohodneme az potom. Papa!
    Monika
    publikované: 25.08.2008 13:35:56 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Pre Moniku z New Yorku :-)
    Zdravim Ta, Monicka!
    Asi je uz nacase, aby som ti sem aj ja napisala par riadkov, lebo pozeram, ze som sa uz pekne dlho neozvala a ver mi, ze ma to zacinalo aj mrziet... Tak teraz to idem napravit :-)
    Prave pozeram jeden zapas US Open, u nas je 10 hod. vecer, takze vy mate este len popoludnie, tak sa tam rozhliadam po divakoch, ci ta tam nahodou nezbadam :-) Ale ty si asi najskor teraz pri Liberty Statue alebo niekde, ako si pisala v tvojom prispevocku, ktory bol velmi mily napriek tomu, ze si sa omluvala, ze je kratky. Hehehe, ty mas ale problemy, ze byvas AZ v Brooklyne :-))) Ved to mas supeeeeer, a navyse u Damionovej kamosky, tak to ma tesi. Som rada, ze si nam to o nom vsetko objasnila, lebo ja som po minulom lete nejak velmi nechapala, ze kde on byva a co robi v kempe. Takze dik za vysvetlenie "po lopate" :-)
    Je super, ze sa o tebe mozeme vsetci dozvediet, kde sa prave nachadzas a aj ako travis pracovne (a teraz uz volne) dni, aleeeee.... eeeeeste lepsie by bolo, keby k tomu boli hned pripojene aj fotkyyyy!!! To by som vela chcela, ze? Ale potesilo by, ver mi :-) Rada by som videla Star Treka, aj zatial mierne obronzovenú Moniku, a potom veeeeeeeeelmi bronzovu, az cokoladovu Moniku na MIAMI!!!! :-))) Ale snad sa dockam, ked budes v skole...
    O sebe nepisem, vsak nie je co vela. Stale striedavo pracujem a oddychujem. Moja brigada vyzera asi tak, ze ma zavolaju na 4 dni, z ktorych sa nakoniec stane 8 dni, potom som zase doma, zase sa ma opytaju, ci mozem prist.... a stale dokola.
    Maj sa krasne a dik, ze pises, ako sa mas, aj ked viem, ze nie vzdy je az take lahke dostat sa k netu. Tak sa maj krasne a uzivaj si pekne USA. Papa
    publikované: 25.08.2008 22:18:24 | autor: Miška (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014