holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Last days in US.

Heeeeloo to everybody!!!! Takze v prvom rade sa ospravedlnujem, som troska pozadu.. Takze najprv by som Vas vsetkych chcela pozdravit a trosku sa este vratit k NY lebo si vsimam, ze som fakt dost pozadu a o NY som este nepisalla, co ma mrzi..... Takze spustam, pripravte brile, dobre piticko, vylozte nohy citajze a hlavne sa nenudte!!:)
Takze v prvom rade sa ospravedlnujem, som troska pozadu.. Takze najprv by som Vas vsetkych chcela pozdravit a trosku sa este vratit k NY lebo si vsimam, ze som fakt dost pozadu a o NY som este nepisalla, co ma mrzi..... Takze spustam, pripravte si kavu, brile a nenudte sa hlavne!!:) Po dojemnom nedelnajsom veceri- boli sme opat v bowlingu, ale bola nuda, super bolo az u BB na izbach, kde sme mali rozlucku s kempom,bolo vela jedla, pitia, alka a srandy.. Takze po tejto fakt dojemnej rozlucke som sa namiesto o pol 7 zobudila az o pol9 teda 2 hodinky plus minus-pohoda jazz.. Nastastie, mam sve lidi a ti vybavili vsetko co bolo potrebne, aby sme v krasne teply pondelok opustili camp.. Posledne objatia, puse, pre niektorych aj slzy, kedze ako Fergie spiva- Big girls dont cry, pre mna tie slzy byli cudzie:)) sme vyrazili autobusmi napraskanymi batozinama na nas oblubeny Wingdale- vlakova stanica s ktorej sme si ho jeli do NY.. takze prideme do NY, kde sme mala ist nasa 7 clenna skupina do hodtela stravit v nom 3 dni, a hned pri prvej zastavke mestra sme sa pohadali vsetci, lebo nikto neveril pravemu NY-canovi kazdy sa robil ze je chytry a chcel ist neviem akou cestou..no nechapala som, skratka sme prisli nakoniec na hostel a kazdy sme si isli svojou cestou-- to jest ja a Evka a Damian, sme sa rozhodli, ze ideme na sochu slobody, presli sme si trosku viacej 7 avenue- 42street to znamena plnooooooo obchodov svetoznamych znaciek, taktiez empire state building, time square, isli sme k oceanu a taaak.. Krasne to boli dni fakticky krasne, len skoda ze take kratke. V stredu sme uz vecer leteli, takze 3 dni v NY boli asi mojim najsilnejsim zazitkom.. Po velmi rychlom zorientovani na letisku- az ma prekvapilo, ze vsetko islo az tak lahko a po fakticky nenormalne dlhom luceni s Damionom a ostatnymi BB ale teda najma s Damionam, sme nasadli do naseho "super" letadla, s ktoreho sem vysla asi taka zlomena, ako keby som behala 7 dni v kusi..strasne, som sa dlho s tejto cesty zotavovala.. No ale kazdopadne uz som na Slovensku, co ma aj tesi aj netesi, lebo som si prezila skutocne naj naj summer in my life plne super zazitkov, aj niekedy nedobrych-vid. blog horror v Kempe:) ale stalo to zato- vsetkym Vam to odporucam a ak sa to podari na dalsi rok som tam varena pecena:) No este sa Vam musim pochvalit, ze nakoniec mam to FRANCUZSKO!!! Kocky ze skoly, urcite pomohli vase palecky, a si predstavte som bola hned ako som prisla z ameriky na erazmuse v skole, no ale hlavna vec ze v letnom idem este neviem na aku univerzitu ale idem na to:) Uz vidim Miskinu, Monikinu a Inninu rozjarenu tvaricku jak sa tesite se mnu- teda mozno aj Lenka s Erikou sa budu tesit:) som tomu rada, sak viete dobre co pre mna znamena Francuzsko.... Kiss to every1_:)

universalos:) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014