holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Life or something like that alebooo La vie ou les choses comme ca...

to ste ani necekali, ze by sem byla taka mobilna a hned vam takto napisala, coo??noo to vite... vsetci ste mi zacali chybat a hlavne mi chybaju KOMENTARE.. SKALICA JE KDE????skalica umrela??? nooo teeeeda, vzhuuuuuruuu pisat..Vyzyvam Vas:)))

Saluuuuuuuuuuuuuuuuuut ¨:))))

 

dakujem dakujem dakujem,, konkretne tebe Miska, si mila zlata, uzasna gentille sweet vo vsetkych jazykoch:))) dakujem aj za drzanie palcov, jojo bakalarku prepisujem, no z hlavy a z netu lebo sak to je teorka a kupodivu sem napisala uz 15stran a filo mi chvalabohu poslal vyskum trhu z januara takze prax mam neposkodenu takze pohoda jazz..ma ten mail tak potesil ze som si zvyskla sice som bola v skole a frantici na mna kukli ale ked videli aka som rozziarena tak sa mi usmiali spatky haha.) aj ja dufam ze sa Vam dari a tebe Dudi zelam ze srdca vela uspechov, nech sa ti na ksuskach dari:...a netreba sa omluvam, vidim vidim vsetci teho mate moc a chapeem to..

a ja bylo v chamonix?? no brutalita, jela som tam 4,5 hodky cize nechcem vidite vlaky minimalne 1 mesiac spat 5 hodin  a tam som bola take 4 hodky..ale je to nenormalne prekrasne, vsade su hory, jakoze aj tu su hory ale 2000m a tam su hory 4000vsade dokola cize neco preuzasne.. ale mont blank sem videla len kopec, lebo jak sem sa doslechla od jedneho mileho vodica autobusu, ktery mi zacal hned vysvetlovat ked videl ze nejsu zdejsi, ze na mont blank sa chodi z teho vrchu na ktery pri ceste ukazal a tocil hlavu a vjel do protis,meru do sila a z teho jedneho kopca sa musi it 6 hodin peso, alebo na lyzach vcil nevim a potom kdesik prespat do sem nepochoipila asi je tam zrideny njaky hotel na tych vrchoch a odtat dalsi 4hodky lebo inak sa k temu blankovi neda dostat... ale aj tak to bylo prekrasne... no ale neuverite, az mi to doslo smjesne, ja si teda fotim vsetko mozne a vcil sem isla prepjat program na fotaku a on sa zasekel a vcil mi nejde ani fotak..uz cekam kedy mi odejde telefon a mp3 to su totiz uz len 2 elektronicke veci co mam a jak vidite co chytnu do ruk tak to sa mi kazi....no ale jak rikam absolutne to semnu nepohlo..

uuuuf a aj som vcera zaspala o pol 11 mrtva jak nikdo na svete haha...ale teda nadherne bolo fakt prvy krat sem si uvedomila jaka je priroda strasne silna...uuuuuuuf...

to sem rada s Lunu.) super... haha no co sa cudujes ze chcela byt venku, inaak este ma napadlo, ze nasa 6- ja erika, lenka, miska, monika a inna, musime potom naplanovat velku akciu v BA asi najlepsie, pojdeme zapit statniiiiceee jasneeeeeeeeee????tak si treba zacat planovat hlavne miska a monika, kedze vy chodite busami ako sa dopravite domov:)))rannym vlkaom:))))) jojo, davam si MO, lebo tu je ta slovacka co ma CR a strasne na to nadava jak sa nic neucia a maju len a len sluzby a ze cela katedra CR je na hovno a tak tak som sa rozhodla ze si dam MO celkom ma to zaujalo...sice to znamena ze nebudem s vami, lebo viem ze si asi vsetci date CR alebo marketing, ale ja mam nejak dost marketingu...a po statniciach uz budem mat totalne fuk::akurat dneska som zmakla 7 otazok prvych, som bola az prekvapena ze si cely ten posraty marketing pamatam hahaha tak som celkom pysna...

no jaksik sem sa rozpisala o skaredej skole, tak budem koncit, drzim m´vam vsetkym palce vo vsetkom co robite, snazite sa robit aby vam to vyslo a boli ste jedniiiiiiiiiiiiiiiiiiiickyyyyy!!! a nejak sem sa navnadila na tu party co urobime s babami po statniciach tak sa uz vcil tesim.))))to je dobre, zee??.)))


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014