holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Monica ma chut pisat:)

Ahoooojjj Ahooooooj Ahoooooj:) dalsi tyzden ubehol jak voda a moj pobyt sa pomalicky pomaly konci, no ale este pred tym par sprav odo mna pre VAS:)

TAkze ako sa mamm??? uzasne:) sakujem vsetkym, ktori ste mi zostavali verni az dokonca a navsetevujete moju stranecku... MA to tesi, ze vas zostalo aspon takych snad 5.. tesim sa :) tak sa idem share o moje zazitkos..

Vcera bol paradny dnik, ktory sme si vsetci uzili:) Sme mali aukciu- v luxusnej restike, kde sme si order sea food, no bolo to neskutecne dobre, ja tieto potcory jedla po 1x v zivote, no mnamy mnam.. take musle mi chutili najviaaac.. vsak vy co to poznate vite o cem vypravam.. no uz som sa dokonca bala, ze nedopnem gombik na mojej extra kratkej suknicke...:) tak sme sa vsetci zase vysviihli, chalani kosele, zenske suknicky tricenka, vlasky- som si zase vyrovnala, ale teda uz sa mi to nejako nelubilo, jak ten prvy krat, zacnem byt zase verna svojim nepodarenym kucerkam:) sem si vcera pozicala make-up Bourjois.. a dneska rano sa zobudim a celllaaaaaa vyhadzanaaa.a.. tak vcil nevim, ci to mam s chlastu, alebo z toho makeupu, asi to druhe pravdepodobne.. NO ale, ta restika bola super, ale baby, oni Vam nemaju tucha jak sa robi prave mojito- mi dali akoze vodu zmisanu s takym nejakym odpornym silnym chlastem, ze po 5 hltoch slamkou sa mi tocila hlavu a to ja su sakra zvykla chlastat.. ale zasa pina colada bola UZAAAAASNA- amzing, reaally:))

no ale teda k drazbe.. bolo to super, sme sa vsetci fotili, vlastne to bola vicej mnej rozlucka, vsetci sa fotili a tak, dakovali sme nadriadnym, sak bodaj by neee, ked to vsetko toto platili:) haha... no a potom sa drazili, mali sme kentbucks- to boli papieriky jakoze peniaze, jak male deticky, a drazili sme skutecne penize, [proste bola obalka a sme nevedeli ci tam je 1 dolec, alebo 50 alebo 100, tak ja som si vydrazila rovnych 36 dolcu, co ma tesi, zde to je len tak, za nic pro nic...Takze vazne super vecer, ktory skoncil zaujimavo opito z mojej strany:) haluuuuuuuuzz.. ale sak treba si uzivat jak by rekla Maja..

K miske-- Misi, zadne obavy sak sa kludne ozvi sem! je mi jasne, vela ludi ani nepise, lebo su vsetci rozutekani, tak ked mas nieco na srdecku, tak sa ozvi.. k Moinike- Moni, s tou dovcou ma to mrzi, snad sa Lubos coskoro uzdravi, drzim palce... sakris, skoda ze vam to nevyslo.. a vraciam sa dom 23. augusta, takze ma  mate coskoro doma, dufam ze sa tesite:) ja sa tesiiiiiiiiimmmmmm......

no a teraz k smutnej sprrraaave... NAm tu v kempe umrela devcicka.. lidicky, je to celkem pohroma pro kemp- ale teda vsetci su v tem nevinne... Tak vam to idem trosku opisat. David nam rikal, teda ze devcicka si vysla na koli do lesa, to normalne takto chodia po skupinkach a teda vsetko mala prilbu a vsetko a proste nikdo nevi ci to bol zachvat alebo smyk alebo co, jednoducho spadla.. tak teda hned vsetci pomahali, a mala zapadly jazyk takze nedychala.. a david rikal, ze ked ji isli davat umele dychanie, tak uz mala krev v pusi.. vraj sa uderila do hlavy. no a potom vsetko helikoptera jak v americkem filme pro nu dosla a 2  dni bola v nemocnici, vsetci sme si mysleli ze ok, a buch v noci z niceho nic umrela, proste ze ji prestali pracovat organy... takze jakoze sila.. sme mali aj taky meeting, mala len 13 roku. no pro rodicu to musi byt sok.. aj to sa stava v zivote..

no dneska este to tu zakoncim, sme nakoniec nesli do narodneho aprku, ale dali sme rpednost nakupovaniu-- veeeeliiika chyba.... sme dosli do obchaku a to vam byl na rit obchodak, porste len luxusne zancky jak dior, gucci a taketo, takze sem si prvy krat v zivote v amerike nic nekupila, ked som boal v obchodkau, teda len starbucks coffee:)) to musi byt... takze tak, dneska celkem neuspesny den, ale pot ej vcerajsi party to aj bodlo, takaaa pohodicka jazz.

tak sa s vama vsetkyma lucim, snad sa teda este ozvem, neviem ci budem mat cas a vobec co pisat, lebo cez tyzden sa teho tolko nedeje a moj cas v amerike sa unfortunately konci... bleeeeeeeeee... majte sa a skoro sa ozviiiiiteeeeee:)))paaaaaaaaaaaaaaaaaa


universalos:) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014