holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

pisem fakt po dlhej dobe, sorrac lidicky:(

Posielam neskutecne srdecny pozdrav vsetkyjm Vam ktori prave citate moj blog a dockali ste s avazne po dlhej dobe prispevku.. Je mi luto ze pisem po takej dobe,ale urcite to hlavne pracujuci poznate, ze proste neni cas niekedy...

Posielam neskutecne srdecny pozdrav vsetkyjm Vam ktori prave citate moj blog a dockali ste s avazne  po dlhej dobe prispevku.. Je mi luto ze pisem po takej dobe,ale urcite to hlavne pracujuci poznate, ze proste neni cas niekedy...

Takze chcela by som Vam vsetkym zazelat krasne leto, dufam ze ho prave prezivate a poriadne si uzivate a dakujem dakujem ze sa mi ozyvate na emaile, ja si to vzdy precitam hn ed okamzite, ale na odpisanie nejak neni cas, tak preto odpisujem po dlhsej dobe. ..ako sa mam..naaaa sak da sa to prezit, len som tento rok po praci celkom unavena, lebo byvame hore tak do2-3 ize je to fakt o hubu a vstavam na 7 cize po brobote vecera chvilka spanku a kalime zxase, teda kalime jak kalime sem tam. Chceli ste vediet ho0ruce novinky o mne a Damionovi.

Je to tak, ze v kempe counselori- ti co sa staraju o deti bvaju s detmi a my ostatni ktori upratujeme a kuchari a proste cely support staff, byvame bud v chatkach po 15 alebo ako kuchari ktori su tu velmi velmi cenovo aj inak vazeni byvaju vo veliiiiiiikych chatkach sami.. kedze minuly rok sa v nasej mini chatke- lebo ja samozrejme spim tam s ludmipo 15 nedalo vydrzat, uz minuly rok som spala u d ale tento rokk som sa ani nevybalovala a namierila rovno sem k nemu.. cize byvame spolu. Takze tak na vysvetlenie. Kedze mame rozlicne pracovne casy, tak sa vidime celkem malo, niekedy len tak 2 hodky za den plus teda noc, ale sak nestazujem si... No ako ste mi aj pisali a pytali ste sa ma, ci sem sa vydala, navrhy musim priznat ze boli, ako take zostanie s nim v Amerike, plus rovno manzelstvo, ale som mlada jasna vec, takze sa pekne krasne vraciam samozrejme domocv, takze sa bat nikdo z vas nemusi.

Inak so mnou vsetko po starom, cely den pracujem potom vecer som tu s nim, co sa tyka vyletov, tak tento rok este nemam ani jednu fotku  a na vylet muj orvy sa chystam asi zajtra  ale nevim co s teho bude, lebo nakupy su mi prednejsi, sak se zname monika je proste spopperka na plnej care. Takze kocky, nejak neni o cem pisat proto sa neozyvam vicej menej...

Tesim sa na vase odkazy a komentare,  jak mi vsetci odpise co nove takze hura do ppisania a piste rychle ja sa pokusim potom opat napisat blog a neeee az pot akej dlhej dobe. Majte sa vsetci krasne najlpesie ako viete a piiiiiste, ja nejak nemam co:((


len tak | stály odkaz

Komentáre

  1. Správa do Ameriky :)
    Ahojky Moni!

    Sorry, ze pisem iba teraz, ale minuly tyzden som zacala robit a zatial som nemala cas. Takze sa ani Ty nemusis ospravedlnovat, ze pises len teraz. Uplne ta chapem.
    Takze ako som pisala, uz robim. To je ta brigada, co som Ti spominala v Auparku v obchodoch Broadway a 4you. Zohnala mi to moja sesternica Katka, ktora tam normalne pracuje. Zatial je mi tam celkom fajn,kolektiv je dobry - aspon tie baby, s ktorymi som doteraz robila. Niekedy robim aj 4 dni po sebe, inokedy tri alebo dva a medzitym mam 2-3 dni volna. Tento vikend bol dost tazky, kedze mame 70%-ne zlavy a mali sme vela ludi... Ale zvladla som to. Tento tyzden budem robit v piatok a v sobotu. Dalej mam zmeny dost poprehadzovane, no tyzden v auguste budem mat volno kvoli dovolenke s Lubosom, co som Ti tiez spominala - vies, do Madarska.
    Doma nemam nic noveho, ci zaujimaveho, o com by som mohla napisat. Ked bude nieco, urcite ti napisem, mozno, ze aj zvlast na Tvoju mailovu adresu. Inac nasi s bratom idu zajtra na dovolenku na 4 dni, takze sa uz tesim na prazdny byt a planujem, planujem... Kamosky, Lubos - vies, teraz okrem mna nebude doma nikto, co sa nestava tak casto, takze to treba vyuzit. A zajtra si idem pozriet ten notebook, uz som si aj daco vybrala, takze sa na to zajtra s Lubosom kukneme, a ked sa mi bude pozdavat, kupim to. Uz sa tesim, len to nechcem prerieknut!
    Dufam, ze sa mas dobre. Ako som sa docitala, roboty mas dost. Usilovna vcielka! :) Tak potom napis, ked budes mat cas a nejake zazitky, budem rada a ja sa budem tiez snazit pisat co najcastejsie - ako mi dovoli robota. Maj sa kraaaasne, posielam veeelky usmev do USA :)))

    Monika
    publikované: 27.07.2008 21:16:56 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Po dlhom case
    Ahoooooooooooj Moni:)))
    tak opat pisem po nekonecne dlhej dobe. no ako si sama pisala, niekedy sa to cele zamota tak, ze na nejake aktivity nie je cas:) a najhorsie je, ze ten cas taaaaaak neuveritelne leti. rano sa zobudim a nez sa stihnem spamatata tak uz je vecer! strasne, vsak takyto tempom bude po prazdninach raz dva:/
    no a co je u mna noveho? najnovsia je asi mikina co som si kupila cca pred hodinkou:))) ako dopadli tvoje nakupy? -tie tore si uprednostnila pred prvym moznym vyletom tohto roku. boli uz aj dalsie (nakupy i vylety)? okrem mikiny mam novu aj brigadu- len taku malicku na doplnenie jazdenia do Talianska: od zajtra budem robit mystery shoopera pre Studnet Agency. to znamena, ze budem volat na rozne pobocky a budem sa tvarit, ze chcem ist pracovat do zahranicia ci na jazykovy kurz alebo len kupit letenku. potom budem hodnotit ako sa ku mne spravali.ci som s ich pristupom k zakaznikovi bola spokojna atd. v pondleok sme mali skolenei, kde sme preberali rozne produkty co ponukaju. ked sme sa dostali ku kempom bavili sme sa aj o absolutnom zakaze pitia a ja som si hned spomenula na Teba:)))) a hlavne na to, co sa vam prihodilo minuly rok. v tych materialoch ej tiez vysvetlene byvanie- presne ako si to tu opisala aj ty (ani 1 strana neklame, super:))- len o kucharoch tam nepisali:).ako sa Vam spolu byva? dufam, ze super. okrem toho ma v ponuke SA zaujal kurz arabciny v Maroku takze mam dalsi sen a ciel, za ktorym sa vydam. (pre zaciatok to chce zacat setrit, bo to vobec nie je lacna zalezitost).
    z noviniek to je as vsetko este v rychlosti zrekapitulujem co som porabala posledne dni a tyzdne:)) minuly tyzden som bola sama v brne a daval dokopy veci na Erazmus+ zacinala uvahy o bakalarke aby som mala aspon zakaldnu predstavu+ v sobotu sa vratil Baggio z USA. tyzden pred tym som bola doma bo bola u nas na prazdninach sesternica a tyzden pred tym som tiez travila v SI ale pracovne- robila som ankety v gastronomickych zariadeniach. zistovala som ake pivo capuju, ktore ide najvaic na odbyt atd.
    Tolko pre tuto chvilku, maj sa moc moc moc krasne, nakupuj, cestuj, falmuj a uzivaj si kazdej volnej minuty. no a samozrejem pis. aj ked Tebe to pripada vsedne ci nepodstatne, mna a uricte nie len men to zaujima a rada/radi si precitame co sa na druhej strane Atlantiku deje:)
    pa
    publikované: 05.08.2008 15:58:39 | autor: Dudi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014