holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

pozdarv z jeskyne:)

Vitaaaajteee vsetci na mojej supis pupis krasnej stranke:)
CIZE! najprv vdaka za maila Strazovskej, ked mae azet dajte si ju vyhladat aby ste sa s chuti zasmiali na jej popise svojho vyzoru-----na otazku postava? teta strazovska odpovedla velka a pekna ...vlasy---odfraberne..---zrak---nosim okuliare na citanie a na vztah k alhokolu---pijem prilezitostne a vztah k drogam--NIKDY....a najlepsie ze nieco o sebe: napisala vsetky jej tituly takze super, som sa zase raz s chuti zasmiala...
K vysvetleniu proc strazovska.. vec sa se mnu ma takto.. uspesne sem dokopala 4z 5profaku- co je az neskutecne ze sa mi to podarilo a ti mi dali vysledky, cize uz ich tu mam na stoliku ale este potrebojuem jednu profku coz je teta postarsia ktora nema net ntakze sa s nou nemam ani jak skontaktovat, ale teta povedala ze tento tyzden budu vysledky,...ale je streda a nic sa nedeje takze sem pod zachvatem nervozity CO S TEBU SAKRA MONI BUDE????rozhodla zavolat tete strazovswkej, kterej sem objasnila muj strastiplny problem a teta mi rekla ze mam prelozit njake clanky ktere najdu o MSP ve FRA tak uz sem trosku googlila takze ale pockam estedo piatku a pak sa na to vrhnem njakych 20stran by som chcela napisat max... takze takto sa ma vec..
TAZKY problem ma dnes cakal v obchodoch a to neschopnost vykladu a obchodu ponukat njake skutecne dobre vecicky ktore by sa vam hodili, alebo by vas aspon potesili a mali by ste jaku taku spominku na mna.. takze NIC:...to ma trosku nastvalo:((po pravde sem do obchodu vyrazala s umyslem kupit si konecne njaky ten ohoz na statky nech ked nee uz vedomostama okuzlim njakeho pana uchyla:)))hehe aspon satama:)))))ale teda nakonec sa s teho vyklubala kupa plavek a vcil ked si ich tak prehledam rozmyslam ci by to nebyl vhodny odev na statnice.. ale teda neco vnutri mna mi rika ze asi neee ale vraj na opravak je to velice vhodne:)))zrealizuju:)))))heheeeee....a este sem si kupila taku haluznu kabelku taku cervenu s bilyma bodkama proste taku siblu.........
Dufam ze sa mate vsetci dobre, jedna pulka citatelu blogu uz odpociva po skuskach druha polovica kteri su v normalnych rocnikoch len teraz ma skusky takze necekam ani reakcie..ale strana odpocivajuca by mohla hodit neco do placu:)))
a DAKUJEM takto verejne vsetkym co mi dneska priali k meninkam, ste ma potesili...!!!uz tu su okolo mna flase a dneska sa ide trosicku pit a papat tak uz za za chvilu odoberiem... takze drzim palce vsetkym na skusky, druhej skupine povalacom haha prajem krasne volno!jo a byl tu njaky ohlas na moje spalne telo- neee je o uz davno v poho mne to hned za 2dni zhnedloaspon pigment ma pocuva ked uz nic ine:))))))))a od Moniky mi dosla pohlednica- DIKES!!!mile zlate aj ja tebe prajem toteeeeeeez len som nemala cas dnes vyhrabat pohladnicu ale poslem dodatocne zahtra....aaaaaaaa.zajtra idu do jaskyne! to mi pripomina chatu ze skalickych hor jak Janka K zahlasila a ty si z jaskyne? to asi navzdy zostane vryte v mojej pamati:) a vraj su tam vselijake suveniry tak mozno neco vyhrabu aj pre vas:) tak snaaaad...majte sa krasne vsetci posilam vam trochu francuzskeho vina s mojej mini party:)BISOUS! vasa navzdy dakujaca Monika:)))))

GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014