holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

skola vola:((((

holaaaaaa holaaaaaaa moji krasni:))) nikduy sem nechcela pisat na blogu o skole, teda vcil si to pokazim a su s teho znechutena, ale bohuzel.. statnice sa tlaca a celkem po videni nasich otazek co tam dala nejaka teta Kucerova alebo ktera sem sa zhrozila jelikoz jaksik nevim snad vsetko.. a taaaak sem sa rozhdla ze sa trosku tady popytam mojich vernych, co si o tem mysla haha..

holaaaaaa holaaaaaaa moji krasni:)))

nikduy sem nechcela pisat na blogu o skole, teda vcil si to pokazim a su s teho znechutena, ale bohuzel.. statnice sa tlaca a celkem po videni nasich otazek co tam dala nejaka teta Kucerova alebo ktera sem sa zhrozila jelikoz jaksik nevim snad vsetko.. a taaaak sem sa rozhdla ze sa trosku tady popytam mojich vernych, co si o tem mysla haha.. trebars ze rodinne podnikanie?? to je jako kde? alebo ze obchodna prevadzka? alebo ze logisticke systemy a cu tam take pismenka?? a jako to je pro nas- si nepomylili??:))) inak sem vam vsetkym zabudla poprit stastnu velku noc, tak prejem vcil, snad neva a dufam ze ste si to poradne vsetci uzili, vas pooblevali :) a vyslahali..

ja co mam susedu cechu tak sa rano o 8 rozhodli ze ma idu vyslahat a buuuchali buuchali zobudili cely intrak alet eda ja sem si rekla NE! neotviram tak sem zaspala s vankusem na usach haha, ale vratili mi to potom pred obedem haha.. na otazku ci nemam malovane vajicko, sem im ukazala obsah mojej ubohej lednicke, kde bylo maximalne pokazene mleko (kurna musim ho vyhodit!) jogurt a nejaka sunka a parky ci neco podobne.. cize bohuzel odesli na prazdno a jak sa otacali uvideli maslu na mojej novej kozmetickej tasticke a chuderka vcil visi roztrihana na jejich slabo upletenych korbacoch hahahaha;)))

no ale teda trosku sem odbocila.. toz otazky ke skole, co ma brutaaaaaaaal zajima.. Mademoissele Polakovicova mi rikala ze sa bere na 2.stupen len po ZS vcil tretaku co je na tem pravdy? lebo teda u mna priemer pod 2.0 atim a tu to vidim bidne cize dufam ze sa nebude brat letny semik? nekdo neco o tem vi??jo a Miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skoooc mi do tej kniznice na tu michalovu pockaj este raz ti dam uryvok, to bude nekde na zacatku.. uno momento prosto:

voilà:pojem sluzba ako ekonomicka kategoria, je druh produktu, ktorej podstatou je cinnost (vykon) a hodnota je urcena uzitkom, ktory prinasa spotrebitelovi ako vysledok zelanej zlmeny, pricom nevyustuje do vlastnictva; V mkg teorii sa produktom rozumie celkova ponuka, vsetko, co moze uspokojit zelanie alebo potrebu zakaznika riesit jeho urcite problemy.

michalova, suterova: Sluzby, Hronksy benadik:NETRI, 2004 ISBN 80-968904-5-X merci:)joooooooo a este mam otazecku, to mi mohla vedet nejaka chytra hlavicka.. jak napisu pod caru zdroj, ktery nam rikala stofilova na prednaske, pamatate si co sem mala seminarku o distribucii tak sem to mala skoro vse z prednasky stofilovej a vcil to mam v bakoske a nevim jak to mam uvest pod caru. Prednaska doc. Stofilovej z 25.9.2007?? trapas???

tak tot vseeee.. hlavne sa neucte este sak maaaate cas, inak kedy mate skusky? uz nekedy teraz ked sa nemylim, mate to tusim v aprili a pak mate cas na drteni sa na statky, je tak??? tak ja padim vsetkym dakujem vsetkych pozdravujem prajem bonne journee alias krasny den a vela vela zdaru vo vsetkom o co sa momentalne snazite:)))papa


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

  1. citacie
    Ahoj Moni,
    len strucne k tomu citovnaiu, bo za chvilu mam prednasku. Nedavno sa to u nas v skole riesilo a taky chytry ujo (dokopy ma asi 5 titulov vratane prof.) nam poradil nasledovne:,,Dá se použít i odkaz typu: Jméno Autora, 2. 3. 2008, Brno, osobní sdělení. Já to
    použil třeba v případě citací názorů z konzultací" zatial som to nikde nepouzila (bo som to prave nikam nepotrebovala, ale uz som to tiez parkrat riesila).
    inak aj ja zelam oneskorene veselu Velku noc:)) u mna to bolo v poho, ako vzdy sme sli do Zavodu a teda sibat chodila len blizka rodina.
    Maj sa krasnucko a neboj sa tych otazok na statnice, oni sa len tak tvaria hrozivo;) a uvidis, ze nakoniec ich zmaknes lavou zadnou (tiez ked som prvy krat videla nase otazky skoro ma prekotilo, ale uz je to lepsie:))
    publikované: 25.03.2008 17:51:44 | autor: Dudi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Najprv práca, potom zábava :-)))
    Ahooooj Monika!!!
    Začnem teda takto zhurta, aby sme to mali čo najskôr z krku: ten prvý úryvok "Pojem služba...nevyúsťuje do vlastníctva" je na s. 9 a ten druhý "V mark. teórii....jeho určité problémy" na s. 10 a knižka má spolu 216 strán. Here you are :-)
    Noooo, viem, že som sa ti dlho neozvala, ale mali sme prazdniny a až dnes som bola prvý raz v škole, aj to len odovzdať seminárku, tak som ti chcela napísať, až keď skočím do tej knižnice - no a dnes ti tam prídem, po knižke Služby ani chýru ani slychu - už som to chcela vzdať, ale konečne som sa ja - čo si nikdy neviem otvoriť hubu a spýtať - premohla a opytala som sa tych tetičiek v knižnici... A oni že to je za nimi na tých poličkách, že to si musím od nich vypýtať - takže zase som sa niečo nové naučila, dobrééé po 3 rokoch :-)))
    A keď sme pri tej seminárke, čo som dnes bola odovzdať, to ti je hnusný predmet tá Obchodná prevádzka - na poslednom cviku som toho mala fakt dosť a na prihlášku som si na druhé miesto po CR dala MO, pretože som si povedala, že s marketingom už nechcem mať nič spoločné... Štátnicové otázky? Viem, že ich máme na gmaili, ale ešte som sa do nich ani nepozrela - a poteším ťa aspoň s tým rodinným podnikaním - to nám tete Strážovská sľúbila - vraj to bude v nejakej novej knihe od nej, takže keď to bude, posleme ti to, neboj. O priemeroch vôbec nič neviem, lebo u nás nie je nikto pod 2,0 už teraz :-((( Tak snáď to vyjde aspoň tebe... Ja sa na štátnicové otázky teda ešte tak skoro nechystám - teraz bude treba poodovzdávať seminárky, potom prídu skúšky, z bakalarky mám ešte iba 1. kapitolu,... takže mám čo robiť.
    Túto stredu ideme na exkurziu - neviem, či ti to niekto spomínal - akože exkurzia po Blave s profesionálnym sprievodcom, a my máme tiež pridelené nejaké úseky, o ktorých máme hovoriť, takže to bude riadny trapas...ale potom ideme loďou na Devín, takže tam to už dúfam bude v pohode.
    Na veľkú noc som si na teba spomenula - som rozmýšľala, či majú Francúzi tiež nejaké zvyky, ale to, že ty tam máš Čechov, to ma nenapadlo... no supeeeer, takže Veľká noc bola ako sa patrí - chudera tvoja stužka :-)))
    A ako to dopadlo s tvojím notebookom? Dala sa ta bakalarka vytiahnuť? Som inak nevedela, že máš so sebou aj mobil, keď si ma vtedy raz prezvonila, taaaaakto ma to potešilo :-) a som začala rozmýšľať, či náhodou nie si doma, akože kvôli tomu notebooku... tak taká malá nádej...
    Želám veľa šťastia, so štátnicami sa nestresuj - na stresy bude čas týždeň predtým :-)...A maj sa krásne!!!
    publikované: 28.03.2008 21:03:25 | autor: Miška (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014