holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slunicko nam prazi, prazi a oprazilo teda pekne moje slabe a krehke telicko:(((

Bili ste jak steny? este bledsi? chcete sa it opalovat a trosku chytit farbu? ano? fakt? rada do zivota-- nelezte na slunko bez namazani, cez obed a hlavne neee ked ste na velikanskem kopci!!!!jasneee??????lebo to nemdopadne dobre:))))

Aloha a tous!

Jak tak vidim vsetci zacinate skuskovat.. tos tak uprimne- nezavidim Vam.. ale zas berte to tak, cim skur doskusujete, tym dlhsi budete mat prazky, takze sa sup do ucena, nech to mate s krku a mozete si uzivat slnecnych dni.. Slnecnych- blbeee spominky... v nedelu sem si vysla s odhodlanostu na tvari o 11.00 na bastillu- my sme tady ako vite v horach a kustek mame este dalsi kopcisko- jakebyze nestacil ten do ktereho musim kazdy den slapat ale sak jako nevadi- a ten kopcisko sa vola bastilla, lebo tam je bastilla:) hahaha debil vyprava:))) kazdopadne foto z bastille ukazem, a je tam aj muzeum a restiky, je to na velkem kopcisku.. tak ale aby sem sa dostala k pointe- inak este odbehnu, sme kukali jakyik francuzsky film a byl dobry, ale zase su mimo a po filme sme teda skonstatovali vsetci ze jaku to malo pointu a tak sa kecala, ja isla na WC a isel aj jeden chalan a ten sa ma optal co je pointa a ja mu rikam ze sak to oo cem sme sa bavili a vypravam dalsi 2minuty a on ze aleee neeee, jako co znamena slovo pointa... tak sem sa ze srdca zasmila... takze ale spatky k pointe- teda radsik prelozim K ZMYSLU mojej spominky.. tak teda vyslapu do kopca- vybavena karimatku jidlem, pitim a knihu harryho pottera 4 kteru uz finifhuju po AJ a stihla sem ju za neuveritelne 3dni- 638stran, kebyze mi tak isla FJ tak bych byla happy, ale teda zase sem odbjehla, my letaju myslenky jak vlasy moje neposlusne, ale to je druhy pribeh.. a tak sa teda vyvalim na karimatku citam a opaluju sa tricko vyhrnute a v kratasoch- iba 3hodky do 14.00 a dojdu dom a cervena VSADE ja si ani sednut nemohla, dneska to uz hnedne ale to by ste neverila, aby sem sa konecne dostala k zaveru jake tu je slunko silne.. teda pointa- nechodim sa opalovat bez namazana a nemyslet si jak slepica ze je len april a to slunko nehreje..hreje lebo si na horach trubko:))))))))

Inac Vam teho njak moc nepovim.. len ze sem stravila krasnu sobotu- sme byli na vodopadoch a mame krasne fotky, dokonca aj ja su na nich a celkem pekna:)))tak sa pochvalim, na neeee????ale neee vodopady su pekne.. a vlastne to byl aj muj story o vlasoch ktere mi stale lezli do puse a bylo to s nima nemozne... mrchy jedny neposedne.. neee aby pekne sedeli jak im rozkazu, NEEEE oni musa letat vsade mozne...

Tak deti moje:) krasne oslovenicko, nic ine sa v mojej plnohodnotnem zivote nestalo, vsetky decka tu skuskuju a ja sa bez Harryho zacnu bud nudit alebo sa zacnu sprtat na statnice, ale asi si vyberu to nudeni.. Drzim Vam paste nech Vam to rychle ubehne, nech vsetci vsetko zmaknete a vytesujete sa se mnu ze mate po skusach:) ale sak vy ste vsetci chytre inteligetne a mudre osoby, takze sa nejak ani nestrachuju ze by ste nejake skusky nedali... a k JAnke ma teraz napadlo- tatku sem bohuzel nevidela:((((a neee nepovim ti ze sem sa mala dobre, ale ze sem sa mala fajn ked si odmyslim mizerny marec kde sem sa trapila dost kvuli vsetkym udalostam... a inak tatko jak dopadel???dufam ze vyhral!!!

 a vlastne este mam zhavu info- zhavu asi jak moje stehna cervena vcil haha--- a to jest ze nejdu k moru coz je strastiplna situacia, jelikoz nybrz ponevaz sem sa tam tesila jak male baby, lebo ten chalan s kterym sem mala ist je tak trochu idiot a vcil byl v sobotu posledny den na lyzach- zaviraju o pul 5 a on o 4 si zmyslel ze ide skakat ze skokanka a dopadel tak ze mjel praskly klub stehenny robili mi operaciu a ma naa dosmrti dolyzovane a k temu este srub zelezny ve stehne a bude rad ked bude moct chodit.. takze vidim, ze aj kopce su tu vrazedne neee len francuzske slunko.... ale mozno je to lepsi, lebo sme chceli ist na stopa takze asi to tak je lepsi, ze nejdeme nikam... mozno sa este neco vyvine uvidimmme... ale sem sa rozpisala tak este raz Vam ze srdca vsem preju BONNE CHANCE a vyzaduju priebezne hlasenie jak sa vam vede, inak budu v maji zla ked dojdu dom a nepujdu sa s vama podelit o zazitky:) vyyyyyyyyyyhruuuzkyyyyyyyyyyyyy:) uuuuuuuu:) majte sa krasne Vasa Monca:)


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014