holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Uz sa konci pobyt:(((

este ne!!!!! este stale mam jeden cely den!!!!:) a teskam sa vytesujem sa na Vas, netrpezlivo ma cakajte jak v stredu vstupim na slovensku pudu, to urcite pocitite a v mysli si povite: "jaaaaaaj, zas ta koza dosla, zas tu bude oxidovat naokolo, nestacilo ze otravovala cele 4mesice ked byla prec":))))) tak vcil nevim ci sa mam smit alebo plakat... kazdopadne rijemne citani- snazila sem sa dneska obzvlast:)

Tak mi vsetci pisete jak mi pisete posledny krat do FRA- neee zeby to nevyznelo ze mi pissete posledny krat uz sa citim jak pred pohrebem, takze cekam ze zajtra spadne letadlo, alebo mna prejede TGV a zostane po mne iba njaka placka a uz sem aj sustrast dostala no to je necoů- to si nechce pro moju rodinu, sice nevim ci by o to nejaka moja sestra alebo brat stal ale teda JAKOZE PSSST:)

tak aj ja Vam pisu POSLEDNY krat z FRA teda z grenoblu, jak si uzivam posledne chvile?? doooo pppppp.....ani nsa  nepytajzte dneska sem byla zufala lebo sem nemohla pro Vas nic najit, sem si nadavala ze proc sem si to nechala na posledny den, sak klasika- tak sem od rana od 9 do vcilku to je 16.00chodila po obchodoch, zabky mam zedrate nohy otlacnee, smrdim, su spotena a zaprasena, takze tak si uzivam Grenoble- nasavam nelen vzduch ale aj ten jeho prach a spinu hehe..... no ale teda jakoze zaver je ze darky mam sice jakoze take celkem ubohe- malickosti ale snad to aspon 1z vas upromne potesi.. snazila sem sa!!!:) dokonca mam vicero druhu az 5druhu s kterych si mozete vybrat lebo nevim co sa bude komu lubit, tak Vas pak obeznamim ale az ked sa doma trocha ubytuju:) sice ani kufre vybalovat nemusim kedze zachvilu zas balim no ale provizorne aby sa nereklo.... Noooooooo.......jojo bude mi smutno, lebo tot je krasne mestecko a vcera sme mali taku mini party v kruhu najblizsich- len 5ludi plus ja, a bolo to take smutne a spominali sme na zaciatky jake to bolo sa sem dostat a ako sme sa spoznali ajak sme byli vyhukani ze skoly a nemohli najst ucebnu a nerozumeli ani prd a tak sme sa zabavali na tem a taktiez rozlicne prihody sme si rikali, a byla srandicka ale smutne........ no ale deju sa horsie veci- napriklad ked nekomu prejete posledne zbohem a on je stale zivy jak ja:) ale neee!!je to mile ze na mna myslite! a Jani tebe drzim palecky nech sa ti dari nech to rychle utecie a vraj som cula informaciu ze ta ani nespoznam a ze si radna kocka tak sa na teba tesim obzvlast!!booooze... fakt fakt moc sa teskam na teba- a na Vas vsetkych!!!!

a dakujem vsetkym---v tomto musim bohuzial podakovat NAJMA kockam ze skoly lebpo ste mi pomohli fakt fakt vo vela veciach obzvlast dakujem INNE lebo bez nej by som bola stratena a tes sa mas u mna neviem pivo, pizzu co je vsetko jes:) haha... a aaaaaj Miskeeee a Monikeeee, vy ste boli zlatucke ja som len napisala a uz sa vybavovalo!!! a aj lenke- za fila a vsetku podporu ktore ste mi dodavali, ked som to tu nemala lahke, ked mi krachel komp a ja chudera cela v prd...z teho a taktiez zo zaciatku ked sa mi zdalo ze prd rozumim- to teda este aj vcil nerozumim ale nic si s teho uz nerobim hahaha:) tak sa na Vas tesim a som moooc mooooc rada ze mam takych priatelov a byli ste mi vsetci na blizku, lebo je to fakt trosku smutne ked ste sami v cudzom meste- trebars Monca P vi o cem rikam... nudite sa, je vam smutno, nemate si s kym pokecat tak normalne, narazkama a takyma vecama ktere chapu len vasi kamosi takze MAM VAS VSETKYCH RADA... A BIENTOT:)))))))))))))


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014