holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

VELKE THANKS VAM VSEM

Dovolte mi, aby som Vam vsetkym podakovala za podporu, drzanie palcov, za vsetky mailiky, ktore boli plne optimizmu, dobrej naladicky, energie, ktore mi vzdy dodali chut, aj ked sa mi najma zo zaciatku kempu nedarilo, velmi- zaciatky su vzdy tazke..
Dovolte mi, aby som Vam vsetkym podakovala za podporu, drzanie palcov, za vsetky mailiky, ktore boli plne optimizmu, dobrej naladicky, energie, ktore mi vzdy dodali chut, aj ked sa mi najma zo zaciatku kempu nedarilo, velmi- zaciatky su vzdy tazke.. Dakujem babam do skoly- najma Inne, za vsetko- za primluvy u tej herecky z PF na C- to som ani necekala, dakujeeeem, za vsetky zapisy, sem sa az zlekla, ked sem otevrela index a tam vsetky zapisy- dikes dikes, mas to u MNA!! Fakt moc moc diky Vam vsem, ktory ste si citali tieto moje riadky, aspon som vedela, ze su tu stale kamarati, ktorych zaujima moj zivot a nie su to len taki, ktori sa ozvu, len ked nieco potrebuju- takze aaaa dam to menovite proc neee??:) Dakujem: JANKE, *MARUS*, ROMCI, PETRI, MONIKE TLACHI, RADKE, MONIKE ANTAL, MISKEE, INNE, MATI, EVE.TO BY BYLO ASI vse, sakris proc to pisu velkym.. hmhmhm.. Takze vsetci moji dears, tymto by som chcela ukoncit moj dlhy dlhy pribeh- fakt dost dlhe to je... Ale nebojte sa, dam si polroka pauzu a vo februari to tu opat rozjedu, tento moj blog, semestrem vo FR, takze si budte isti ze sa mate na co tesit:))))) Mam vas vsetkch moooooc rada!!!!vasa Monika alias Moniiiiica:)ale nie, poviem Vam ze ku koncu sa naucili hovorit mi Monci:)to bola aka sranda, ked to amici a ostatne narodnosti vyslovovali najme to C, no skoda, ze sem to nenahrala na video..hmhm..priste... Tak sa opatrujte... C.U. velmi skoro:)

podakovanie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014