holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

uz sme zase v dobrej naladicke

a ja nevim co sem mam stale pisat...sak si to aj atk vsetci otevrete tak sa s tym nebudu zaoberat... ale teda velka vdaka kockam ze skoly INNE, MONIKE, MISKE, LENKE!!!!!mocmocmoc vam dakujem!

Zdraviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!

jezis musim zase zacat o skole, lebo to je vcil no.1 u mna.... takze sa zasmejete vcil.. Sak vite co mam jaky bordel s tyma skuskama, tak ma riesia vsetci- cely dekanat kde sem do teho zapojila Zaka, prodekanka a dokonca po zufalem patku aj DEKANA prosim pekne, takze vseti ma riesia, dke dekan mi napisal ze to ide okamzite riesit s Grenoblem, takze su celkem klidna, cela rodina to vi, riesia ma kamaradi a dokonca po skontaktovani zahranicnych vztahu a vseckych profaku aj pomali cela skola haha.. tak ale aspon sa to riesi.. a dokonca sa poriesilo! 4 z 6 profaku to neni problem, takze pohoda a 2 este musim v stredu nejak namluvit tak dufam ze to klapne. a dokonca 2 mi dali znamku- jedno sme nemali skusku, len zapocet a druha teta mir ekla ze se mnu suciti a ze mi da znamku aj bez skusku, tak len cumim, tak o jednu skusku min:) su rada:) takze tak... chudaci vsetci, citim sa celkem trapne, ked dojdu v maji na dekanat si o mne pomysla to je trapka co nakontaktovala cely dekanat, ale mam to vite kde:)

jeziiis miska to mna nenapadlo, kua sak jasne ze to je na webe, ja su telatko, oki tak supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:) tesim sa!!!dikes dikes... jojo, som pocula ze toho mate nad hlavu, dufam ze to zmaknete vsetko, drzim vam moc palce, ja mam tento tyden 2 skusky, pak mam tyden prazdnin, zas tu maju nejake prazdniny, pak mam 22.4 dve skusky v jeden den a pak 3 tydne nic nerobena a uzivana si tepla a vody z rieky:)))))) nenenene, zacneme sa ucit na statecky, sak proc neee, :))) ale neverim ze tu budu mat volno on sa zase nejaky problemik vyskytne, lebo ja tu tusilm len nahanam tie problemy...

co ssa tyka mna a takeho neskolskeho zivota... eeeehm, nic nove, lebo teda vcil sme finishovali ve skole a bolo toho relativne hodne a vcil skusky, cize nic nove.. len bola reggea party to som tusim pisala, typek z jamaicy dosel zaspivat tak super sme potancili a tak ale nic vazneho a vcera sme akurat mali ze francuzsky den:) chalani csi uvarili jedlo jak sa patri nejake francuzske zemaky a este cosik jak vino a tak sme zasedli nasa cesko slovenska posadka a fotili a potom bylo vsetci napity vratane mna a hrala sa hra ze to asi poznate. kazdy povi nikdy sem napr. nechodila do skoly a ked s tym nesuhlasite tak sa musite napit nejakeho chlastika, takze po chvili sme byli taki v naladicke vsetci, sem si oblela rifle vinem a prala napita kde mi voda iba vytekala s teho umyvadla a sul sa sama vysypala na tie rifle, cize byli jak cele mrtve more chudata..ale ziju ale dneska rano sem ich_ jako to si pomyslite ze su uplne mimo oblizla a teda brutaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiita..to na seba nedam :)))))takze tak, ale zeby neco zavratneho tak to neeee:))))) len sa chystamme po skuskach nekam k atlantiku vraj ze na stopa chalani rikali ale teda jako nevim....

tak hor sa s novinkama aj z vasej strany!!!!po tychto 2 tydnoch ked dobre chapem budete mat pokoj tak urcite piste piste co nove...nooo a teda inak nic zavratne u mna, len tu mame strasny hic a pomaly uz budu muset nakupovat darecky ktere nemam sajnu kam dam vzhledem na to ked si pomyslim jaku budu mat obr batozinu do riti.... necham tuasi plno veci:(((((ale syr vam urcite nedonesu lebo to je taky smrad ze ked otevru lednicku tak to smrdi este dobru hodinu smradlosi:)))))ttaaaaaaaaaaaaaak vam drzim palce, drzte sa mi vsetci!!!! apiste a piste ja sa po tomto tyzdni budem snazit a teda sak cas mat budu:)papapapapa


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

  1. Tak som tu zas...
    Ahoj moja!
    Som rada, ze si nam zase napisala. Kazdy den som sledovala Tvoj blog, ci nepribudli nejake novinky... Som rada, ze sa Ti riesia veci okolo tych skusok, hadam vsetko dopadne nakoniec dobre! Vidim, ze aj Tebe sa to uz blizi ku koncu, skusky, potom prazky, zase skusky a potom uz len volno! Parada! Pri tych skuskach sa drz - aj ja sa budem snazit na tych nasich - a tie posledne tyzdne si velmi dobre uzi, tusim budes cestovat - tak nam porob please, nejake tie fotky, ci teraz neviem, fotak mas OK, ci sa Ti aj ten pokazil? Ja uz naozaj neviem! Tak keby hej, tak si dobre popozeraj vsetko,aby si nam o tom vedela rozpravat.
    jaj, tak ti chalani... Miska ma pravdu, netreba na seba robu, aby si Ta vsimli. Vsak si velmi atraktivna baba! a teraz sa mi nesmej, lebo viem, ze sa smejes, ked Ti hovorim taketo veci.:)) Myslim to teraz naozaj vazne!Zas viem si Ta predstavit s tymi nohavicami, ako ich peres:):):) Ale no, stavaju sa taketo veci kazdemu, obvzlast Tebe! HIHIHI!
    Co sa tyka skoly z mojej strany, tak to mame naozaj husto - ako Ti pisala aj Miska. Este musim vypracovat otazky na statnice z VT, ako som Ti aj minule pisala, lebo zatial som sa k tomu bohuzial nedostala.Potom sa ucit na tovarko na zapocet, dufam ze nebudeme mat nejaku tu pisomku aj z obchodnej prevadzky! No a dneska nas teta Strazovska potesila s dalsim balickom prekladu! To musime urobit na druhy tyzden - no a s tym som akurat neratala! Co uz, treba to urobit! Asi zajtra v skole pocas toho okna, co mame to urobim. Inak ten projekt na MSP sa mi celkom podaril, len povedala aj mne, aj Miske, nech na tu pracu napiseme aj kontakt na nas, aby nam este mohla zavolat, keby jej tam cosi chybalo! No to by som uz nechcela, nechce sa mi totiz uz tolkokrat chodit za tym majitelom. A bakalarka? No tu uz mam aj nejake "pozitiva", ci dobre spravy: 1. a 2. cast uz mam hotovu, akurat teraz som pozerala mail, co mi poslal a pisal, ze ma uz len take drobnejsie pripomienky a navrhy k tomu - raz som to uz totiz poupravovala. A pise, ze uz sa tesi na moju zaverecnu kapitolu! Tak to som bola rada! Dobre mi to padlo, len nech to potom na tych obhajobach aj dobre dopadne! Akurat dneska som hovorila babam (Miske a Inne), ze si to potom poriadne oslavime!!! No pozor na dzinsy!:):):)
    Tak asi tolko, doma nic noveho, vsak ten cas, co stravim doma, je iba to, ze sa najem, ucim sa a vyspim sa - a to nie vzdy doruzova:( Ostanu mi na "oddych" a zabavu vikendy, ale to taktiez pouzijem na ucenie, lebo inak toto vsetko nestiham.
    Maj sa pekne moja, napisem Ti hned ak budem mat nabuduce cas a nejake novinky! papaaaaaaaaaa Tvoja Monika
    publikované: 08.04.2008 16:35:35 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014