holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Huraaa day off v NYC:))

Ahooojte opat sa ozyvam s mojho vazne "surprise " lake campu...no vidim ze mam vazne mudre kamaratky bo vsetky ste mi napisali ze treba pozitivne mysliet, tak som sa rozhodla ze to skusim...no a je to fakt lepsie..alebo si uz pomaly zacinam zvykat..kto vie..no ale sak nebudem pisat negativne veci a napisem to pozitivne..taaakze v stredu som bola v NYC ako uz ste asi zaznamenali..a bolo to fakt super:)) jednak ze som konecne raz nemusela trcat v tej nasej kosher kuchyni a jednak preto ze sa mi tam fakt pacilo...boli sme 5 ludia z campu a povodne sme si mysleli ze satam aj stratime, ale ako vravela monika je to fakt mesto pre blbcov takze avenue a street nas zachranili..no a takisto som zistila ze mam velke nedostatky v znalostiach budov a pamiatok v NY bo skoro nic som nepoznala, ale vraveli mi ze to je fakt zname..takze som navstivila chrysler building, empire state building, time square, central park a nejake muzeum, ktore bolo fakt zname:)), ale zatvorene:((..na konci dna som si ani nohy necitila..boooze ja chcem zase day off..inak som strasne rada ze kazdy vecer mozem chodit naaerobik bo jedna ceska sa rozhodla ze nam bude precvicovat..taaakze cely den makam v kuchyni a vecer som totalne unavena, ale co sup ho este na aerobik totalne sa dorazit:)))..inak dnes sme mali ohnostroj nad jazerom..to malo byt akoze ku dnu nezavislosti, ktory bol sice den predtym, ale kedze sme v zidovskom campe a v piatok bol sabat tak muselo byt ticho...to su vazne stupid rules..no a keby ste videli tie pravidla ake mame v kuchyni..dotearz som si myslela ze iba maso je kosher, ale to bola fatalna chyba ..oni maju snad vsetko kosheeeeer..takze nielenze mamvela roboty ale aj vsetko rozdelujeme na dairy a meat..uplne vsetko..ono keby sa to nahodou totiz stretlo tak by sa to kontaminovalo..a to by bola katstrofa..hmmmmm...ale nie vzdy nas vidia ..sak keby vedeli:))))...inak zatial mi to urcite nieco dalo..viem ze uz nikdy nepojdem pracovat do zidovskej kuchyne:))..taaak a teraz by som chcela zablahozelat janke k jej 21 narodeninam ..no ja viem ze trosku neskor jani, ale ono mi to akosi stale nevychadzalo, ale ja som na teba cely den myslela, teda okrem okamihov kedy som vazne musela uvazovat co je dairy a co je meat:))..tak jani vsetkooooo len to najlepsie ti prajem zo srdca a posielm pusu:))..no a dufam ze si dobre oslavila:))...taaak zlaticka mi piste ako sa mate a co porabate..a ked sa nieco zaujimave udeje tak sa urcite ozvem..majte sa krasne:)))

2 dni v NY:) | stály odkaz

Komentáre

  1. Love comes again
    Ahoooooooojky Romi:)

    Teda musim sa priznat, ze mi chvilku trvalo kym som rozpoznala, ze pises Ty (do uvahy pripada este Monika:), ale dufam, ze som sa trafila:)
    To som ani netusila, ze si v Zidovskom tabore- to je strasna haluz- to musi byt fakt zaujimave. O tom mi potom musis porozpravat viacej- nabuduce si nieco z tejto oblasti nastudujema poslem Ti nejake info:)
    Inak Romi moja mala:) Ja viem, ze sme od seba niekolko casovych pasiem, ale zas taky velky posun to snad nie je:) Ja mam narodky az v juli-28. :) Kazdopadne dakujem za gratulaciu a tento rok Ti neodmyselne patri prvenstvo v gratulaciach, ktore som dostala:)
    Tak NYC hovoris- pridala by som sa raz dva:) Z tych pamiatok si nic nerob ani ja by som asi nejako nezaziarila:) Toto mesto poznam len z o Sexu v meste- a v tejto rovine na mna posobi velmi sympaticky:) Dufam, ze mas zo sebou fotak, alebo aspon niekto mala a fotky nam potom ukazes:)
    Inak tak ma napadlo- vy ako nezidia- stravu mate aku? Netutia Vas dufam do nicoho:) A v zdravom duchu zdravy duch- cvicit sa musi- aspon take mile odreagovanie:)))))
    Takze s pozitivne ladenym lucenim a do skoreho pisania a citania sa tesim:))))
    LEN a len same pekne dni prajem:)))

    publikované: 06.07.2008 15:02:39 | autor: janka krásna:) (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ameriku zdraví Rim. Sobota :-)
    No servus krásavička!
    Som rada že ťa už ten pesimizmus opúšťa, ved ako PSYCHOLOGIČKA :-) hihi predsa vieš ,že ak budeš vidieť len to zlé , budeto ešte horšie. Možno , že to nie je úplne podľa tvojich predstáv , ale myslíš že by si bola doma spokojnejšia? Veď si spomeň na predminulé prázdniny a potom si to porovnaj s tým čo všetko si zažila ,vyskúšala a videla na vlastné oči za tieto týždňe. Byť v NY bol predsa tvoj sen, a teraz sa ti splnil...Nezabíjaš čas a nenudíš sa, robíš aby si si splnila sny - vidíš ako pekne to znie? :-) A teraz niečo ku mne - no zatial toto leto vôbec nepovažujem za vydarené ... dnes som začala s praxou a ešte 5 x pojdem na psychiatriu,tak buduci tyzden koncim. Som fakt zvedava na tých týpkov čo ich tam budem vidieť. Na pi.. je to zatial kvoli tomu , že Maťo je chory a nevedia mu zistit co mu je , takze sa zatial ani nelieci, buduci tyzden ma skusku , ktoru neviem ci spravi, kedze nema vela sil sa ucit... Najväčšia sranda je to , že další termin ma vtedy ked sme mali byt na dovolenke, takze tu asi budeme musiet zrusit...:-( Proste brutál... Kvoli tej chorobe sme neboli ani na feste, ani na bicyklových túrach, co sme planovali :-( Zatial som bola len na jednej chate a na rodinných oslavách...Ale ani ja nemienim stracat optimizmus a verím že sato zlepší tak isto ako verím , že aj tebe bude už len lepšie a lepšie. Maj sa zatial krásne a porob plno fotiek a vela píš , nech vieme ako si nažívaš.
    ( neboj v septembri si vynahradíme všetky triezve dni , co tam prezijes:-) )
    publikované: 08.07.2008 18:24:24 | autor: Katka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014