holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

oslava menin

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehmmmmmmmmmm....dobre sa to zacalo, pekne to probihalo, mozno sa to aj dobre zakoncilo(to si nepamatam) ale blbo sa vstavalo a najvacsi sok bol ked sme videli usvedcujuci material o pritomnosti alkoholu a hlavne o vplyvu alkoholu na nase malicke telicke.. ZNICME FOTKY!!!!

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehmmmm:(( asi takto musim zacat dalsi pokracovani uz konciaceho sa mojho pobytu zde...co spusobilo tuto katastrofu?jojo, oslava mojich meninek, ktere sa slavili ve velkem, blaznili sme sa, smiali, tanocovali a najma sme sa opili ako za starych casu:)plus sme sa rano o 5rozhodli ist sa prejst ven a robili sme bordel v meste na otazky zvedavych a pracujucich francuzu sme jak traposi odpovedali anglicky s vyrazom JE NE VRAIMENT PARLE PAS FRANCAIS? PITEEE:) takze jakoze som sa dotrepala do postele az rano ani neviem o kolkej... sa zobudim o nejakej 14.00na prudku bolest hlavy- som mohla vypit viac ako litr vina, ktere je tu celkem silne a na podivne bolesti zaludka...ano ano, radna opica- asi jak na Rudave- zainteresovani teda len ROmca, a Tlachy veda o cem mluvim, tam sem nebola schopna ani sa postavit..nastesti, francuzsky vzduch trosku pomohel a po prechadzke- pre mna rannej (tak o 15.00) som bola schopna prijat do zaludka coto...cely den teda odvykacia kura- jaskyne sme prelozili jasna vec na dnesek a pomaly sme sa rozpamatavali co sme to sakra robili....ale najvasci sok dosel po videni fotek, ktere sa asspon pevne verim zlikvidovali a v zivote ich neuvidim, lebo tento usvecujuci material je prakticky hrozny... Monika napriklad s ostrym nozem v ruke ktery ma normalne na krku a rehoce sa temu jak ||||...a pod..takze po slubeni kamosky ze to okamzite zlikviduje sa mi pomaly vracala farba do tvare:)

jaskyne sme teda konecne presli dneska- nebolo to nadlhop boli sme tam len nejake 2hodky, takze ale bolo super...ale uz nemal nikdo silu brat fotak po tom veceri hehe,s ktoreho si teho moc nepamatam ale ocividne bolo super, vzhledem na usmevy ludi kteri byvaju so mnou na poschodi a kteri sa zahadne namna od stredy usmivaju:)))))

a ako sa mate vy?? teda nikdo mi nepise, seci ma kaslete- je to s vami strach a hruza- cest vynimkam svetlym:) dneska sa mi aj podarilo kupit polvine vas darceky- je to taka haluz, kupila som toho 7tusim a predavac sa ma pyta ci si jakoze idu zalozit obchod:))))a pak mi rika ze mi to zabali do gucci tasky- bio gucci igelitka:) vtipalek:) zlatyyyyyyy tak uz mam polovicu odbavenu-- este druhej polovici neco vymyslim este neviem co....a babkaaaaaam a mamkeeee jaaaaj to je neco toto nakupovani, este ked si musim davat pozor na vahu lebo som si zase kupila kabelku a plavky, takze uz ma stoho ide trefit slak ze stale neco donasam... no ale co uz nepomozu si- bugshopperka:)no ale uz by som si fakt zelala aby zacalo prsat lebo by sem sa uz potrebovala ucit na statky a toto slunko stale nekam taha:) tak Vas pozdravujem, este sa ozvem raz a osledny krat pak uz sa vsetci uvidime Visage en visage:) face to face:)tvarou v tvar..tvari v tvar:) no ale vic jazykama to nevim reknut, merde hehe...majte sa vsetci krasne a uzivajte si vikendika a dufam ze vam skusky aj vsetko ide ako ocakavate!!!bisous


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

  1. naposledy:)))
    Moničko moja najmilšia:)))

    Nedá mi to Ti ešte raz nenapísať do Francúzska. Toto bude môj psledný odkaz odomňa k Tebe- zo Slovenska d Francúzska:)) Jejda no myslím, že Ti bude aj smutno za ním trocha veď si tam bola tak dlho...
    Ani nevie čo také by som písala- škola- no už sa to začalo ae dúfam že to zase skoro sončí a všetci sa nad tým len ta leto pousmejeme a rukou mávneme:)))
    Dúfam, že najskôr ešte tento týždeň sa uvidíme, ak nie v piatok tak v sobotu.... bo šak darčeky nám musíš dať to sa ví:))))))))))))))))))))))
    Moničko prajem šťastnú cestu do rodnej vasti a meninz ešte zopakujeme na Slovensku....

    musím končiť.. teta učenie sa zakráda a je stále blíííííž aa blííííííííííííí a bííííííííííž a už ma dostala:))))))))))))))))l
    publikované: 13.05.2008 10:06:00 | autor: jeanne (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Eko
    Wau, Gucci používali už před tolika lety bio igelitka? Jsem vůbec netušila a myslela jsem, že to řešení kolem plastu a ekologie je až otázkou posledních cca 2-3 let. Náhodou si asi nevzpomínáš jaký to byl materiál? Mě to teď dost zajímá a narazila jsem na tyhle https://tasky.cz a tam mají právě z bio kukuřičného škrobu.
    publikované: 09.12.2019 08:43:43 | autor: Fifi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014