holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

konca sa mi prazdniiinky:(((pomoooooooooc

ano ano tak je! bohuzel sa mi prazky uz konca dnes je posledny dnicek, a nejako sem si navykla len chodit a nemat nic na robotu, len sa lyzovat a taaaaak :( nuz, vsetko dobre sa raz konci..treba byt optimista ---zas nebudu nic v skole rozumet a budu jak lbec hahahahaha:) tak sa vrhnite do citaaaaniaaaaaaaaaa prijemnu zabavu/nudu:)
Salut moji vsetci njdrahsi pratele:) Tak musim zacnut strasnu pochvalu Vam vsetkym, posilate mi hezke komentare, ktere ma vzdy potesia a vzdy sa u nich usmivam a su rada ze mam takych dobrych a milych kamaradickuň vsetkym dakujem!!! Ale no, zas to neberte tak tragicky ja a moje lyzarky, bylo to strasne zaujimave teda, a uz sa se mnu aj zacali zase bavit lidicky tu z intraku, byli na mna taki nepekni, jakebych ja za to mohla, ale uz sa to da... A potesilo ma ze ste to baby s triedy rozoberali a este aj Eniko ste zapojili:) jeziiiiiiiiis to sa bude vypravat snad len o mne a lyzarkach hahaha:)jojo Ciba zacala diktovat statnicove otazky, toz tak to je haluz a ja a Ivan a tehotna?? si robite ze mna show!!!kokoooooooos..NIKDY:))Dneska sa lidicky vratili z lyovacky, treda vim podla mamky, a vim aj jake ste tam mali pocasi hahaha ale nevim jak ste sa mali, tak zhuuuuuru sem s tym:) kdo s kym, kedy jak proc:)--typicke otazky:)a Jani, jasne levicek ma opatruje, dakujem ti zanho prave namna kuka tu s postele:)s nim spavam sice nekedy spi na zemi, lebo je zly a odvrhnem ho v zapale prehadzovana sa, nekedy spi podemnu na mne, zalezi na tem jak sa ke mne sprava :) no a jak sa mam?? noooo...byla sem na lyzach tento tyden 2x, eeeeh potooom sme byli v olympijskej dedinke- tu je teraz vyrocie 40. roku od ZOH v Grenobli, ale nic tam nebylo jo a nakupovat sem byla ale nic se si nekupila, lebo secko je take nechutne, prebrate a velkosti ze XL a tak cize promna niiic :(((ale maju tu krasne hadre novu kolekciu ale je strasne draha tak asi s nakupovanim sem skoncila :( toz a ZAJtra as idu uz do skoly, jak sa mi nechce... jooo a este sme byli na rugby francia- anglicko, ale pisali na plagate ze listky pre zeny zdarma, toz ale dojdeme na misto a ta mali secky baby listky, tak jakoze nevim, tak sme isli jak traposky spatky na intrak, po ceste sme si kupili vincisko hahahaaa...no a inak nic take prevratne, len teda lyze, uuuplne krasne sme mali nadherne su tie hory a konecne mam foto ja a mont blank:) ALE ani bych nerekla ze to je najvyssi hora, lebo my sme tam jezdili na 3600m a on ma tusim 4200ci jak cize sa mi zdal maly, este k temu byl v daaaaaali... a vlastne sme byli v takem cool bare kde hrali asi tak 15ludi na hudone nastroje, ale hadajte co, jo irske pesnicky, ale jaka haluz! uuuplne uzasne piesne, take zive tanecne no celu noc sem si ich spivala notila, porad sem si rekla ze idu do irska nekedy ked tam hentak hraju:) strasne sa mi to lubilo.. tak tot asi tak vse, uz teraz pocujem, ze sa vsetci lude vracaju z prazek, auta tu rzda stale treskoty dveri, zas sa nebude dat spat lebo tu budu robit frantici bordel aaaaach jooooo:) tak sa mi vsetci optarujte!!!vela uspechov v skole vam prajem, nech sa vam vsetkym dari ve vsetkem:) a nepite mooooc:) haha

GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

  1. Ahojky!
    Cauko moja! Ten Tvoj príbeh s tou lyžovačkou tu v škole bol naozaj veľký hit minulý týždeň - aspoň medzi nami v skupine. Trocha som sa o Teba bála, no napokon ako si spomínala, všetko dopadlo dobre, tak som rada:) Neviem, či by som sa ja tak vynašla v podobnej situácii. Asi nie. S tými nákupmi ma to mrzí, viem že rada nakupuješ:))) Neboj, určite budeš mať ešte za ten čas čo si tam príležitosť nakúpiť si niečo fešné a nie tak draho! Jooj, Mt. Blanc!!! To by som rada videla na vlastné oči aj ja! No a ten večer v tom podniku pri írskej hudbe musel byť tiež fantastický!
    Čo sa týka mňa, nič také mimoriadne sa so mnou neudialo v posledných dňoch. Síce... Konečne u nás doma zaviedli internet!!! Takže píšem Ti už z vlastného počítača + akurát dneska sme kúpili aj tlačiareň, takže už nebudem musieť chodiť k Ľubošovi na net, ani k mame do roboty, aby mi niečo vytlačila. Iné novinky zatiaľ nemám, ale keď sa mi naskytnú, určite Ti o tom dám vedieť.
    Maj sa pekne, dávaj na seba pozor na tých lyžovačkách:) a napíš nám čo najskôr! Tvoja Monika
    publikované: 25.02.2008 20:24:22 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Nazdar monci
    Tak aj ja ti konecne po straaaaasne dlhej dobe konecne nieco pisem. No citam si to tu a uplne zasnem-hlavne s tym tvojim prvým lyzovaním-to ja by sem sa stratila a nasli by mna nekde bud umrznutu v horach alebo jak nejakeho zebraka v lyzarkách po par dňoch. Jo aj fotky som videla, mato mna presne o vsetkom informuje-fakt boli nadherne. Jo a viem o tom notebooku a fotaku-boze nemohla sem temu verit-to mas ale pech, fakt ti to nezavidim-jak sa povi ked sa dari tak sa dari. Dufam ze sa ti to podari nejako opravit-tak ti v tom drzim palce. No a co by sem ti povedala nove -jak teda na zahori-tak poviem zopar slov o tej lyzovacke-nemozem si to vynachvalit-dufam ze aj na dalsi rok pojdem-dobre sem si zalyzovala-vlastne sem lyzovala stale len s romcou a nekedysa k nam privteril tvuj bracha, ale po tom co sme spadli zo sedackovej lanovky-co bola moja chyba bo sem sa nestihla postavit a sedacka mna posunula na romcine miesto a pak romca sedla na mna a jeli sme a pak hned aj spadli-boze to byl trapas, ale pak sme sa na tem smili. lenze by sa to nebylo stalo keby mato na mna furt nehucal aby sem si pohla a ja jak blbec sem sa hnala za nimi a tak sme aj blbe dopadli. Ale inak bolo fajn-super partia sme boli na chate takze fakt super. No v podstate nic nove ani nemam bo chodim len hore dole-do BA a z Ba do SI a stale sa musime neco pisat a citat-vsak janka ti pisala ze mame teho moc a na jeden predmet si navyse musim robit prax tak sem zacala robit dobrovolnika pre UNICEf, chodim si tam kedy sa mi zachce a na jak dlho sa mi tiez chce takze to je celkom fajn a moc mna to neobmedzuje. No budem koncit tak sa maj a posnazim sa ti pisat castejsie, tak nech sa ti dati papapa Tlachy
    publikované: 16.03.2008 22:19:32 | autor: Tlachy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014