holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

lenosenicko, nic nerobeni proste POHODA JAZZ

Zdraviiiiiiim Vas zase vsetkych!!! Kedze za par dni nebudu mat pristup k netu lebo skolu nam idu uz zavrti, tak rychle pisem--sice mozno mi tam njaky Pierre cizi net, no ale istota je gulmomet!!!:)

k sprievodcovskym skuskam Dudi gratulujem!!! a prehlidku- to si necham lubit:) a ja sa taky nestiham cudovat, jak mi to uteklo, su tu 3mesic za chvilecku to nabiha na 4 ale jako sila.. ked to mam zhrnut tak sem vlastne nic nerobila:) haha:) klasika.. ale vcera sme mali veceru napriklad.. varil jeden marocan a bylo to moc chutne.. sice ked zacal na tu rybu sypat sul a sypal a sypal a sypal az vysypal cele kilo tak mi do smichu a do chuti nebylo ale po ysvetleni ze to ta ryba nasaje len sem mu neverila, ale ked mi rekel, ze to robil uz x krat tak sem mu teda uverila ze teda mozno to bude aj dobre.. a bylo!! s tunakem, ryzu a este cimsik njaku special zelmeninu.. tak sem sa najedla, dneska na revans varime slovaci tak su zvedava co tam vykuzlime:) haha:) ale este sem zabudla ze smle mali cinsku veceru, lebo jedna kocka slavila narosky zas, tak sem jedla taku olevku uzasnu kterej meno sem si vzhledem na vyskyt moc s, c a housua nezapamatala.. nic to, ale bylo to super, paradne jidla, ktere sem nikduy nejedla a nazvy nevim:) takze celkem si pojidame;) inak teda u mna skooro nic nove, len ze sa mis koncili skusky a 3zatial mam a na 3 cekam vysledky z coho potrebujem spravit len 2 takze snaaaaaaad sa mi to podari nejak zahaluzit.. ale myslim ze by to mohlo vyjit, z 2 mam dobry pocit, z tretej to je co sem uz pisala ze tu nemam.; ale co vite, ozno aj motyka vystreli, sice videli ste nekedy vystrelit motyku??? :) ja neee haha:)

tak vcil sa celkem zabavam volnem, filmama a nic nerobenim, ale od soboty nabiham na uceni sa na statky, lebo uz je FAKT CAS sakra! sice asi pujdeme k vodopadom na ktere sa chystame uz asi tak 2mesice a stale sa ne a ne rozhodnut a asi pujdu pofotit mesto s pucenym fotakem nech mam na secko pamatku.. ale teda nevim:) naaaaaaakk tedaaaa nicccccc new

jojo za chvilu sa uvidile, ale bude mi smutno, lebo 4 mesice je celkem dost, v amci sem byla len 2.5 a jak mi bylo smutno a toto je dvojnasobek, takze mi to je aj luuutoooo.. a s tej FJ si Dudi nerob starosti.. to je v pohode, ono sa to vycibri.. ja sem sa celkem cudovala ked mi dali an skusku vcil 9stranovy text , kteri sem si mala precitat a odpovidat na retardovane otazky, ze sem to celkem zvladla a len na jednu sem nedokazala odpovedet, tak ale ci to byolo dobre sa dozvim az nevim kedy snad coskoro..

tak sa mi vsetci majte, doskuskujte, aby ked dojdem sme mohli nekam vyrazit, sice iba raz lebo pak srotim na statky:((FNUK:((((((posilam BISOUS!!!!!!!!!!!!!


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

  1. Ahoooj!
    Cau kocka! Tak ako citam, Ty v tom Francuzsku jedavas same dobre veci! Zavidim Ti! A Ty uz mas aj po skuskach a uz ibe cakas na vysledky - to by som chcela aj ja. No ale ja v takej pohodicke este nie som, totiz buduci tyzden idem odovzdat bakalarku a mam obidve skusky, takze teraz makam, aby som sa stihla naucit vsetko! Bakalarku som vcera uz uplne skompletizovala, v stredu som bola u Trefila a prebrali sme posledne take veci ohladom uvodu, abstraktu a tak... a dneska to idem vytlacit, v pondelok dam zviazat a odovzdam to. Dufam, ze tam budem mat vsetko v poriadku, lebo som to vcera uz prezerala neviem kolkokrat a uz aj keby tam boli nejake chyby, to uz nezbadam! A skusky som nechcela mat takto natesno, no z tovarka uz som bola prihlasena na 2.5. a z CR nam dali terminy iba tento tyzden, no a chcela som dat 6.5. ale uz bol plny! Chapes, sakra daju to tam a o 3 hodiny uz tam nie je volne miesto!!! Tak som to dala na 30.4 - dobre, ze? Ze sa nezblaznim! Ale dneska som akurat pozerala, ci sa nieco neuvolnilo, a uvolnilo sa toho 6.5., ale kedze som sa uz na to zacala ucit a som "v tom", tak to uz necham. Aspon to budem mat z krku skorej,teda dufam!
    Malovacka inac prebehla rychlo, s mamou sme potom poupratali byt, takze nebolo to take strasne, chvalabohu. S Lubosom to je tiez lepsie, sice sme este nevyriesili vsetko, ale tak pomalicky... Teraz sa sustredujem hlavne na tu skolu. Som veeeelmi rada, ze sa Ti takto dari na tých skuskach, hadam budes mat aj tie, na ktorych vysledky este cakas. A nebud smutna z toho, ze coskoro odchadzas, mi Ta tu uz netrpezlivo cakame, aspon ja urcite!!!! Vsak ako Ta poznam, nebol to Tvoj posledny pobyt vo Francuzsku, ze?:))))
    Tak sa idem ucit, Tebe dobre lenosenie a uz sa neviem dockat, kedy sa nam vratis! Potom mi urcite cinkni, ked uz budes na Slovensku !!!
    Maj sa kraaaaasne!!!!
    Tvoja Monika
    publikované: 25.04.2008 09:48:42 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. beznázvu:)
    Ahoj Moničko moja:)
    pýtať sa ako sa máš, asi nemá veľký zmysel ,keď som teraz strávila necelú polhodinku čítaním Tvojho blogu:)(čítam pomaly) Zhodnotila som situáciu, že sa máš dobre a ak sa dobre nemáš, tak o chvíľu ,...počkaj...1,2,3... teraz sa už máš určite dobre, keď si čítaš môj komentár:)
    Už aby si bola doma, veľmi sa teším keď niekam vyrazíme, položíme Ti otázku ako bolo a Ty povieš- DOBRE:) Všetko zlé bude zabudnuté a pekné spomienky nám porozprávaš:) (to boli aké poetické slová:) Výletík si užite v zdraví- už sa Vám to blíži... a skúšky ako? Dúfam, že si to zvládla...Páčilo sa mi ako si písala o tom ako si varíte a spoznávate rôzne kultúry- to je dobrý nápad- teda ja fakt neviem, čo by som navarila (možno špagety,kvôli ich jednoduchosti, ale to by si asi mysleli, že som prima Talianka:)
    U mňa je všetko v poriadku- som zdravá, šťastná- ešte by som mohla byť bohatá a som ideálna partia na vydaj:) Škola- no nenudím sa, ale mohlo by to byť aj horšie... nesťažujem si...:)Ako píšeš aj Ty , teraz toho máme všetci veľa a škola je nudná téma, ktorou síce žijeme, ale rozprávať sa o nej nebudeme:)Naštartujeme spoločenský život a hneď bude o čom písať:)
    Inak môj tatko odchádza zajtra do Francúzska(idem zistiť do akej časti:), tak ak ho tam uvidíš, neboj sa nemáš vidiny:)))Ide si tam odbehnúť nejaký beh. Slovensko mu je už malé:)
    Moničko moja, dávaj si na seba pozor, posielam veľké objatie.... MTRM:)))))
    publikované: 25.04.2008 18:31:33 | autor: jeanne:))) (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014