holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

dalsi clanek do poctu

Vsetkych Vas pekne vitaaam pri citani mojho blogu... bude trosku nudnejsi, vzhledem na to ze sa mi este nejak nevratila nalada a ani nejak nemam naladu srandovat vzhledem na udalost ktera sa mi stala/...

Vsetkych Vas pekne vitaaam pri citani mojho blogu... jak sa mi decka mate?? teda decka jak decka, jedine decko su tu ja:) zacnem trosku sebecky hned Vam povim co sa mi tu za ten tyden dramaticky udilo.. Odesel mi komp..v stredu.. rano sa zobudim zapnem komp vsetko fakci,; odeslu mamke email idu na WC, dojdu a komp vyply si rikam aaaa neni nabity alebo co, a uz sa nenastartoval, cize skola v stredu byla jak muky lebo som nonstop rozmyslala co s tym je.. no ale na nic sem nedosla.. pak sem tu nasla jedneho informatika tak hura k nemu, ale jak mi bracha rekel, len mi to vic posral lebo predtym islo aspon CD vcil ani to.. takze sem byla od stredy zamracena, sem sa nemalovala, nejedla, z ceho sem sa pekne vyhadzela.. lebo chapete, ja tam mam HOTOVU bakalarku..

no a po uvahach typu idu dom a uz sem nedojdu a je mi jedno, zmluvva nezmluva a podobne uvahy sa mi pletli hlavu sem sa rozhodla bojovat dalej a pisat odznova bakallarku to znamena ze uz nebudu zadne parties, ani lyze ani nic podobne, lebo uz sa nam tu bliza neco jak zapocty cize to bude o hubu...uuuuufff, tak kompik ide do sertvisu dufam ze zajtra ho tam zanesu myslim..a snad mi este pomozu a vytahnu tu bakalarku alebo ho aspon oziva a budem moct pisat tu pracu na svojem pocitaci, lebo s tuto klavesnicu francuzsku to je o hubu... tak asi tak ku mne..nic sa insiho nestalo, lebo sem celuuuu dobu rozmyslala len co muj komp a sem presvihla 2 parties co mi absolutne neprekaza..

no a jak sa mate vsetci vy?? ste nejako utichli.. co kukam ze zacatku 3 komentare a vcil uz len po 1 to maa netesiii..dufam ze sa mate vsetci lepsien ako ja, rada do zivota zalohujte,; kopirujte si vseeeetky dokomenty na nejake CD alebo nevim na co, aby ste nedopadli jak ja- to bych fakt nikomu neprila, ale stesti ze to je len bakalarka kebyze to bylo ja nevim nejaka doktorandska praca alebo neco do firmy to by bylo horsi.. tak sa drzte a piiiiste co najskur, s komunikaciu s mojej strany to bude bidnejsie, vzhledem na to, ze budu muset chodivat teraz do skoly na net, coz je trosku od veci lebo napr. tento tyzden skolu mam len v stvrtok.. takze sa nehnevajte, ze bude blog aj maile s mojej strany trosicku obmedzene..ale snad mi ho nastartuju coskoro aspon duuufam majte saaaaaaaaaaaaaaaaa mam vas vsetkych rada!!! cmuuuuuuuuuuuuuuk


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

  1. Hore hlavu!
    Ahoj moja,
    v prvom rade mi prepac, ze som Ti uz isty cas nepisala. Vies, bola som zaneprazdnena ulohami do skoly+prihlaska na 2. stupen+danove priznanie odoslat...atď,takze sorry. Nerada pocujem, ze sa Ti pokazil PC, no ale hadam Ti to tam spravia a uz coskoro budes moct pisat na nom a pevne verim, ze Ti tu bakalarku z toho nejak dostanu. No to by bola velka skoda, tolko namahy a bolo by to zrazu fuc! To Ti nezelam.Pamatas si, ked este v zimnom sme mali VT a ja s Miskou sme s tou nasou pracou dopadli podobne? Vies, ked sme to pisali iba tam do toho pocitaca a nedali sme to na ziadne CD ani USB kluc, ani sme si to neposlali na nase mailove adresy, proste sme to nikam neulozili a jeden den sme tam prisli a ten pocitac bol pokazeny! Tak sem si mysleli, ze to budeme musiet urobit cele este raz. To by bola praca!! No nastastie to z PC dostali a dufam, ze aj Tebe sa to podari urobit.
    Co sa tyka skoly, napisala som prvu cast mojej bakalarky a odposlala mu to, no uz presiel tyzden a on sa mi neozval. Tak teraz neviem, ci sa mi na to este nepozrel, alebo sa mu to vobec nepacilo a preto mi nepisal, alebo ze by ten mail nedostal? Tak uvidime. Som si povedala, ze pockam do stvrtka a ked mi dovtedy nenapise nic, zajdem za nim osobne. Kedze minuly tyzden sme ne geografii CR nestihli vypocut vsetky prezentacie -vratane mna - tak to budem mat tuto stredu. Som bola trosku nastvana, totiz som na tom robila do neskoreho vecera a uz som to chcela mat z krku, no ale co mam robit. Hadam tento tyzden uz na rad pridem:) Teraz sa chystam vypracovat otazky na statnice, ktore som si vybrala. Vies, kazdy od nas vypracuje niekolko a dohodli sme sa, ze to pripravime do Velkej noci, aby sme sa potom uz mohli ucit. Sice neviem, ja osobne kedy sa na to zacnem pripravovat...Ako sa Ti podarila ta pisomka, co si spomenula, dufam, ze dobre. Ved Ty si sikovna. Doma inac nic noveho. Ozaj, dostala si moj mail, co som Ti poslala? To je ta nova adresa, co som si zalozila, mozes mi pisat aj tam, ale ostala mi aj adresa na atlase.
    Takze tolko odo mna, ozvi sa co najskor - najma s tym, ci Ti opravili PC. A neboj, ja Ti prepacim, ze nam nebudes pisat tak casto, ved chapem, ze aj Ty tam mas povinnosti a teraz este aj ten komp. Takze v pohode. Maj sa pekne.
    Tvoja Monika
    publikované: 10.03.2008 12:02:13 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. to je smola
    Cauko Moni,
    to s tym kopmom je fakt smola, budem drzat palce co to da, nech sa podari z neho vytiahnut neposkodenu bakalarku.
    Taktiez sa chcem (ako asi viaceri:( ) ospravedlinit, ze som sa dlhsie neozvala. to kvoli tomu kurzu pre sprievodcov. minuly vikend sme ho ukocili, v nedelu sme sli na instruktazny vylet kde si kazdy skusil ake je to naozaj sprevadzat skupinu. kazdy sme dosatli prideleny nejaky kostol, hrad, proste nieco o tom sme si mali nastudovat a vykladat to skupine ako keby sme to poznali- bola to celkom haluz ked som mala na kostole ukazovat rozne architektonicke prvky a pritom som ten kostol dovtedy videla len na fotkach. samozrejme zakald uspechu je najst v danom meste ten spravny kostol (bo inak ti to naucene moc nesedi:)))). no ale to nie je hlavny dovod mojej zaneprazdennosti: tym je pisanie itineraru- len v sobotu nam povedlai ako ho mame pisat a vecer uz poslali mail, ze skusajucej komisii ho mame zaslat do 21.3. to je teda sakra kratky cas na napisanie kvalitnych 25-50 (cim lepsie to napises, tym menej ta dusia na skuskach). takze som teraz zahrabana v mapach, planoch miest a histor. dokumentoch a davam dokopy to veldielo. no a az to napisem zacnem sa ucit na tie skusky- ak som to este nespominala su 5.4.-ja idem o 10:00 tak drz palce:)) no a dufam, ze potom uz sa to vsetko skludni a bude viac casu.
    po tom ako som si precitala co sa ti stalo som si itinerar hned zalohovala- bo ak by sa mi to co mam niekde stratilo asi by ma porazilo. Baggio mi stale tlacil do halvy:,,zalohuj, zalohuj, zalohuj" ale ja nic, no odteraz uz bude- slubujem.
    Maj sa v ramci moznosti krasne, prekonaj komplikacie a hlavne keep smiling:)))) alebo prid na Velku noc dom, niekam vyrazime a uricte tu naladu vylepsime
    publikované: 13.03.2008 16:19:02 | autor: Dudi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014