holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

zdravim slovenske krasky:)

Caute slovenske kocky a kocurci:)))

Tak teda musim neco napisat po dlhej dobe, sak sem tu nebyla hrozne dlho- vicej menej citam len Romcin blog a nejak mi to nedochadza ze vlastne je to muj blog:))))

ale sak vlastne neni ani o cem pisat vzhledem na to, ze sa u mna nic zaujimaveho a hlavne noveho nedeje... neviem ci sem pisala takto verejne ze mi ukradli penizky- pisem si s Vama nekteryma osobne, takze teraz nevim, ale teda kazdopadne mi ukradli penizky- mai sme tu zlodejku ale nastesti sa vypatrala, ale prachy nevratila:((((((((no takze sem cekala na dneskajsi den jak na nic uz dluho- t.j. DEN VYPLATY!!! no a vcil su nervozna celkem, lebo stale mi penizky nedosli na ucet, stale  mi tam vypisuju ze pending a pending takze su celkem nervozna, ale dufam ze to nabehne....takze hlavne sa chcu ja opztat na Vas- jak Monikina brigada, ci si ju dostala, a Miska ty a dovca co?? si pamatam ze si chcela ist nekedy na dovcu, si mi to raz pisala, takze sa chcu opytat co a jak... jojo, ty a tvoja pekarnicka:) ale ked ta to tam bavi- coz ta to tam ocividne bavi tak to je hlavne na ne??:) jo!! takze pekne chcem pocut novinecky.. Inak este raz Inne takto verejne zelam nadherne narodeninky, vela zdravika, stesticka  avsetkeho co k temu patri!!

no a teda aby sa nereklo, jak sa mam ja?je tuvelmi fajn, mame sice nanic pocasi ale sak nevadi vecery travime popijanim a podobne, sme sa tu zesli velice dobra partia- hlavne 2 cesky su uplne uchvatne a velmi sa nasmejeme.. sice rano ked pracujeme tak nam to smichu moc neni, sak to poznate, ale jak sa rika bez prace nejsu kolace..... aaaaach jooooooooo....vcera sem akurat mala day off ale bohuzel kedze sem nemala penizky tak z teho nic nebyla, nemohla sem ist nakupovat, takze sem zostala pekne na izbetke a robila bezne domace prace, upratovala, prala, sila a podobne:))))))) no a vlastne jedna novinka tu je vlastne nebyvam s babama jak po minule roky, ale byvam s Damionem- myslim ze sem ho spominala asi kazdemu z Vas citacujucich, cize tak sa mam ja v dalekej amerike:) sem cela zhava po vasich novinkach a nenovinkach, klidne mi piste len jak sa mate, normalny obycajny den popiste, to ma vzdy priblizi k domovu:) vsetkych vas pozdravujem a najviac teda INNU nech poriadne oslavi narodky!!!!majte sa krasne a skoro piste papa a Romciiii- drz sa moja, a pomaly uz vybavuj postcamp a zmen si letenku!!!jasne???jasne!:) a napis mi osobne cekam na ta!


universalos:) | stály odkaz

Komentáre

  1. a tak si tu žijem:))
    Ahooooojky Monicko:)

    no sak chystam sa ja teraz Ti mailik napisat, ale takto musim aj blog podporit, aby nam to tu zilo a neumiralo:) to by nebylo hezke:) Tak aspon slovo nebo dve utrusim k veci:)
    Ja by som tu zlodejku upalila- tod v nedelu mal mistr Jan Hus vyroci- tak som sa nechala inspirovat jeho smrtou. A to jakto, ze korunky nevratila- na cumak jej dajte- nech vi, ze Slovakom sa kradnut neoplati- nato my si vystacime sami medzi sebou:)
    Ja a moj den: no rano vstavam a pak vecer si liham:) Ale nie- mam aj nejaky program medzi tym, ale fakt viacej menej nic zaujimave. Vcera som bola u Mjaky a tak sme si dobre pokecali- ze Maji? (to vies ona si to cita Moni:) tak si u nej takto musim polievocku zohriat:)
    Moc moc moc ma tesi, ze sa Ti v US paci a dufam, ze aj v najblisich dnoch bude:)
    Slubujem, ze ak sa v mojom okoli mne , alebo niekomu inemu udeje nieco nezvycajne, ocarujuce, ohromujuce, zarazajuce, prekvapivo prekvapive a podivne...sadnem za pocitac a mas to tady kote:)

    Tak zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)
    MTR
    publikované: 08.07.2008 16:46:59 | autor: jeanne:))) (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ahojky krasko z USA!
    Cauko Moni!

    Som rada, ze si po dlhom case zase nieco napisala. Kazdy den sledujem Tvoj blog, ci tam nepribudlo nieco.
    No tej penazenky je mi fakt luto, dufam, ze Ti coskoro daju tu vyplatu a ze taketo nieco sa uz nestane. Inac dakujem pekne, ze clovek je obklopeny takymito ludmi!
    Co sa tyka mna, tento tyzden som este doma, ale od buduceho uz idem robit! Som rada, lebo ma uz nebavi trcat doma. Sice nelenosim, lebo pomaham mame v domacich pracach a tak, ale to je ine. Citim sa uz taka "neuzitocna", takze ked mi sesternica zavolala, ze uz vybavuju papiere a nech poslem svoje osobne údaje, tak som sa veeeelmi tesila. Tento tyzden mi este ma zavolat, kedy mam prist a ktore dni budem robit. Poprosila som ju, aby ma zaneprazdnila co najcastejsie, lebo ja som ratala s tym, ze robit budem uz od tohto tyzdna, tak to chcem nejak nahradit... Peniazky mi padnu dobre ako vzdy a nazbieram zase nejake skusenosti.
    Takze tento tyzden sa so mnou nic take zaujimave nedialo, v sobotu sa chystame na to podujatie v Dobrohosti - vies, aj minuly rok som tam bola, aj som Ti o tom pisala - Tajomstva dobrohostskych peci sa to vola. Tak sa uz tesim.
    Napis, ak budes mat o com, ak nebudes mat, aj tak :):) Len pis, aby sme vedeli o Tebe! Maj sa pekne a davaj pozor na svoje veci!

    Tvoja Monika
    publikované: 10.07.2008 08:40:02 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Hnusni zlodeji.....
    Ahooooooj Monika!!!!
    Som velmi zvedava, ako sa mas, urcite uz mas zase nejake novinky odvtedy, co si sem pisala naposledy, takze sa na ne uz teraz velmi tesim. Ako sa mas? Ze sa pytam? Asi perfektne, ked byvas s Damionom? Supeeeeer!!! :-) To ako sa podarilo? Teraz potrebujem trosku vysvetlenie, lebo mi nie je uplne jasne, co on robi v tom vasom kempe - to mi minuly rok asi nejako uniklo... Ty si teda u neho doma, alebo mate len spolocnu "izbietku" tam v kempe? No som z toho jelen, ale hlavne je, ze sa vam podarilo byt takto pekne spolu, to som vaaaaazne rada, strasne moc.
    A s tou zlodejkou, to ma fakt strasne mrzi, ale este viac ma to rozculuje. Neviem, co by som takym ludom spravila, asi by som ich pomaly, pomalicky mucila... :-))))
    U mna nic zavazne nove, akurat ze po 3 tyzdnoch mi brigadu skresali tak, ze uz robim len pondelky a piatky a medzitym mam volno, tak si ho uzivam, ako sa len da. Bola som napr. v Bratislave v meste, na hrade a tak a este sa tam chystam raz do skoly pre diplom. Potom som bola este vcera v Senci na jazerach sa kupat - tento rok je tam ovela cistejsia voda ako po minule roky, takze som bola prijemne prekvapena :-)
    O dovolenke radsej nechcem hovorit vobec nic. Proste to stroskotalo na tom, ze kazda sme mali trosku inu predstavu o cene, takze sme sa akosi nezhodli. Sesternica, s ktorou som mala ist, chcela ist na moje pomery na prilis drahu dovolenku a odmietala last minut-y, takze neviem, ako sa to vsetko skonci. Vsak keby som predsa len niekam sla, tak ti urcite dam vediet...
    Teraz ma vsak hlavne zaujima, ako sa mas ty, takze do skoreho pisania. Papapa :-))))
    publikované: 13.07.2008 23:07:01 | autor: Miška (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ja
    ja tiez! vsetky!
    publikované: 17.02.2015 14:30:23 | autor: ja (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014