holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

enjoying holiday:)))

Zdraviiim Vas vsetkych:)

teraz som si slubila ze oskole budem pisat len minimalne, lebo to je tema skareda a nezaujimava a celkovo ju nemam velmi rada.. takze len pre informacie--dakujem Monike za zoznam ucitelov..vidim ze mate dost tazkych ucitelov, tetu Stofilovu asi takzko pprehovorim a s tetou strazovsou  bude asi mensi problem..ale to je fuk.. Po 2 skuskach- osobne si myslim ze jednej nevydarenej, ale kto vie, mozno sa zlutuju a daju mi minimalny pocet bodov, co je tu 10 len za tazke podmienky studia a to je ze to je anonymne, cize som opravovana ako francuzska, mam taky isty cas na skusku ako francuzi a teda pevne verim ze ohodnotia mojich 5A4 napisanych po FR za hodku a pol aspon minimalnym poctom 10.. druha skuska bola v pohode, dokonca si dovolujem tvrdit ze si myslim ze mam aj lepsiu znamku lebo teta dala iba 2 otazky, ktorym som aj rozumela a dokonca som o tom vedela aj co to napisat... a este ma aj potesila ze berie do uvahy ze som erasmus.. tak sa tesim, este spravit dve a mam to v suchu:) tie ma cakaju po prazdninach opat 2 dni po sebe, co je dooost narocne.. ale co sa da robit...

no takze k prazdninkam a krajsim temam:) vy teraz uz finishujete v skole, tak vam drzim palecky, ja teraz tyzden nic nerobim, lebo mame prazdniny neviem naco, ale teda dobre... aspon sa budem co to ucit na tie 2 skusky... noo..uz ich mam od piatka, ale teda vlastne ani nie, lebo v sobotu som uspesne dopisala tu skaredu bakalarku kde mi chyba uz len chybicka krasy obsah, lebo neviem od ktorej strany mam zacat cislovat... su tam 2 titulne strany, obsah, 2abstrakty a prehlasenie cize ked sa nemyslim Uvod by sa mal zacat cislom 7??ci cislujem aj tie abstrakty... inak ten abstrakt mame krasne napisany na nasej strane fakulty, nedovolujem si tvrdit ze som na cely abstrakt vyuzila ctrl+c a ctrl+v a poupravila len nazov a sem tam daco, cize cely abstrakt mi zabral aj s prekladom do AJ cca 10nmiut?.))))))

a celkom sa Vam aj nudim.. vcera som teda cely den spala a citala knihu edze mame blbe pocasie a prsi, dneska je zamracene, cize som sa dala prat teda tieto pracky stoja za prd clovek to da prat 2 hodky a aj tak vidim sem tam skvrny hlavne na bielom, jakoze este aj na 60stupnu, no tesim sa tesim jak si soje postupne sa rozrastajuce hadricky operiem doma, ale zase sa mi nerozrastaju az moc coz je skoda... pevne verime vsak ze tu budu coskoro vypredaje lebo stipko mame este celkem vysoke, tak sa trosku praskneme po kapsi:)))haha.))tos takze program mam v nedohlednu, celkem nudny bude, len 1 den chcem ist na vodopady sem v Grenobli a cez vikend asi na hory posledny krat lebo uz zaviraju na dalsi tyden, tak taka pohodicka:)

dufam, ze sa mate vsetci fajn, zvladate skolu, osobny zivot, ste vsetci zdravi a stastni!!jaaaaaaaaaj..tos question mam veliku takto verejne ju prohlasim.. rozhodla sem sa zorganizovat ak pan boh da nejaku chatu po statniciach  cize neja okolo 6.6tusim koncime to bude asi tipujem patek tak 7.6 alebo taky vikendik nejaky..ale problem je v tem, ze nemam zadnu chatu a ani neviem kdo by o nejakej velkej mohel vediet, vzhledem na to ze v Skalickych horach to robit nechcu. cize vyzyvam vsetky kuty slovenska a ceska ktere sem choda citat moje blabole ci nahodou o niecom nevedie, ci uz v BA alebo v Skalici, Samorine a podobne, proste a jednoducho niekto nieco nevie?? ale asi naj by to bolo v skalici, vzhledem na 80%lidicek kterych chcem pozvat su Skalicania takze naaahodou niekto nieco nevie?????

tak sa mi majte a opatrujte a piste a drzte sa v skole nech sa vam dari, a urcite to vsetci zvladnete...vela zdaru vam zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

  1. Ahoj, Monika!
    Ahooooooj!!!
    Tak zase mám trochu času a môžem ti niečo pekné napísať :-) Napríklad to, že dnes sme boli s Innou na dekanáte a vybavili sme ti to s tým druhým odborom - takže už ho tam máš dopísaný aj v počítači nahodený, dúfam, že si rada... Ale teba asi aj tak zoberú na MO, ktoré máš napísané prvé, no ale istota je istota, ja viem :-) Dnes malo byť nejaké stretnutie s rektorom, aby nám zvýšil priemer, pri ktorom budú brať bez prijímačiek, ale nakoniec sa nič nekonalo a odkladá sa to na štvrtok, takže som strašne zvedavá. A zase píšem len o tej škole - to je strašné...
    Som strašne rada, že máš prázdniny - dúfam, že vám tam už neprší a že si ich užívaš. Jáj - a strašne ťa obdivujem, že si dokázala napísať 5 A4 po francúzsky - to som ti ešte chcela povedať :-)))
    Maj sa pekne, držím palce na ďalšie dve skúšky a želám ti, aby si ich urobila a potom mala aj nejaké to voľno na "preskúmanie" Francúzska a výpredajov. Ozvi sa a papa.
    publikované: 16.04.2008 22:12:01 | autor: Miška (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. cau monci
    no tak jak to tady zase po dlhsej dobe citam tak hladim,sice mnohemu velmi nerozumiem bo sa to tyka tvojej skoly a tvojich predmetov, ale si dobra ze mas tu bakalarku uz hotovu a zaroven stihas robit aj skusky a vybavovat kopec veci co pises-asi by sem sa zlozila. ja sa teda nenudim, taky stale neco pisem, taky sme mali s jankou v marci jednu skusku a mame ju uspesne za sebou, teraz nas caka za dva tyzdne dalsia a pak rozne prezentacie a seminarky navyse od tych co piseme kazdy tyzden, takze rozmyslam ako to vsetko postiham-vsak tento semester nemam ani spolocensky zivot, raz za cas co skocime v piatok na chvilku von a inak v blave-tak to som od minuleho semsetra ani vonku nebolo-ked teda nepocitam tych par vecerov v kine so strycom v auparku-kedy je to lacnejsie, tak taky dufam ze nech to mam uz za sebou a mnet tak dva tyzdne takeho nic nerobenia by bolo uplne super, ale treba vydrzat. No nootebook mas uz doma- u stryca ho mato aj preinstalovaval-no neco s nim skratka robil, taksnad to bude v poho. Jo a mato ti asi pisal ze ideme do Ohio k erijskému jazeru, tak uvidime ake to bude, aj sa tesim ale aj sa trochu bojim, ze co a ako. No tak drzim ti palce pri skuskach- urcite ti to vyjde-oni sa mnohi tvaria prisne ale nakoniec u tych najprisnejsich budes mat najlepsie znamky- a aj keby ne tak ti to urcite aspon daju. Jo a monci kedy to mas ten prichod do SR, romca sa pyta, a ja sem jej nevedela odpovedat tak nas informuj nech vieme. zatim papapa
    publikované: 18.04.2008 15:48:18 | autor: tlachy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014