holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

a zasa to ucenie, asi to bude blog len o uceni:((BLBA SKOLAAAAA

Dakujem vsetkuym ze na mna myslite!!

a teda to je nieco s tym co mate u nas, teda mate co robit s tyma seminarkama co citam.. uuuf, drzim vam palce.. kokos moniii, ty si super, ja chcem tiez!! vsetko krasne stihas, ja uz zase nic nestiham...... akurat teraz som prisla zo skusky, akozeeee brutalita!! brutalita a este raz brutalita! 2 hodiny sme na to mali ale ani francuzi to nestihli tak ako som to moohla stihnut ja, bolo to fakticky hodne tazke  a teda dufam ze zohladnia ze som cudzinec, lebo som nemala cas ani slovnik pouzivat cize to je taka praca jak podme dom... tolko chyyyyb tam bude, paneboze... tak som zvedava za 15 dni mame vysledku a najradsej by som napisala tomu profakovi ze som erasmus  a toto akoze co bolo... no ale co uz. je to teda sila, este som vyhukana..uvidime, asi zaxcnem prekladat nieco tete strazovskej, lebo vidim vidim ze to asi mat nebudem:(((((((((tak sa mi este kocky popytajte na tie predmety nejake, ci mozem nieco opakovat.. tetu strazovsku teda hej a tu kocku nejaku co sa isla spytat na dekanat???joooj, najhorsie ze na nich nemam maile, ja by som im aj sama anpisala ale neviem ani mena ake mate..

ale no... zas ma tak nechvalte paneboze...nie je to so mnou take super, ako to myslite.. jojo cestovanie.. neviem nevime, ked tu tie skusky nespravim, tak budu mat strasne nervy a budem musiet pisat seminarky alebo co mi ti profaci povdeia.. napiste mi PLS aspon profakov akych mame nech im napisem maila.. strazovsku viem tovarko nechcem to nemozem ani CR s toho tusim mate skusku ze? a pak su tam este 2 predmety tak mi pls napiste tie dva predmety koho mame, ja ich nakontaktujem..sice nadej zomiera posledna 23.aprila su vysledky tak pak kontaktujem:)

inak teda u mna nic nove, mala som strasny stres pred touto skuskou a teda mam este zajtra, a vraj ze erasmuci to maju lahke.. prd.... no ale teda  uvidime.. noooo takze tak, neviem co pisat.. jaaaj fotak mam pokazeny. takze foto neporobim, ale sak ani nebude jake, lebo ked si to tak beriem tak sa musim ucit na statnice, lebo ked pridem domov tak budem mat vela vybavovaciek..... takze uz aby som zacala.. jeee to necooooooooooooo je mi za vami smutnooooo.. tak nech vam to dobre dopadne, skusim ist napisat filovi zase lebo ten chlap mi neodpisuje a neviem co s bakalarkou, ci ju treba prepisat alebo co SAKRA to je komunikacia........:(( tak vam drzim palecky!!!nech sa vam dari ja mam dalsi tyden prazky jako ucebne lebo mam 2 skusky este ked nepocitam zajtrajsi tak drzte palecky nech nemusim nic opakovat bojim bojim bojim bojim:(((((


GRENOBLE | stály odkaz

Komentáre

  1. Profáci
    Takze tu sú mena tych nasich profákov, napisem radsej vsetkych:
    TOVAROZNALECTVO: doc. Ing. Alica Lacková, PhD
    na cvikach mavame vzdy niekoho ineho.
    CR: doc. JUDr. Ľudmila Novacká, CSc.
    cviko z CR: Ing. Anna Sirotková
    cviko z msp: prof. Ing. Helena Strázovská, PhD
    cviko z obp: doc. Ing. Jana Stofilová, PhD
    cviko z gcr: nejaká Tobolářová, taká mladšia, neviem celé meno, titul má asi Ing.
    Presnú adresu na ne neviem, iba na Sirotkovú: sirotkov@dec.euba.sk. Ostatnych si podla mna mozes pozriet na stranke skoly, malo by to tam byt. Ked nie, napis a ja sa na to opytam tych profakov.
    Inac, dufam, ze sa Ti ta skuska podarila, aj ked to tak necitis. Vela-vela stastia k ostatnym! Drzim Ti palecky!!! Moniak
    publikované: 10.04.2008 18:45:43 | autor: Monika (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hlavu hore
    a teraz sa maju profaci po chlebe
    publikované: 17.02.2015 14:29:31 | autor: tutor (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014