holidays

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ahooojte moje krasne zlaticka:)))))

Nooo takze sa vam ozyvam po dlhej dobe konecne z mieste mojho pobytu na dlhe dva mesiace...boooze jak to ja prezijem..no na uvod chcem podakovat monike ze ma tak pekne uviedla ako noveho prispievatela:)..aj ja ta mam moni straaasne rada..vsetkych vaaas mam strasne rada a moc mi chybate:)))...no tak mozem zacat netradicne od zaciatku..let bol nekonecne dlhy..zazila som dokonca aj burku..bolo to fakt ako vo filme:))..po prilete do NY sme nemohli najst nase stanovisko..no a potom nez sme sa konecne dostali na columbijsku ostavala nam uz len hodina spanku...takze po orintaci sme sa nejako..sama neviem ako dostali do campu..no a bum unava a vsetko dohromady sposobilo ze ked som uvidela svoje ubytko rozplakala som sa a plakala..a plakali sme vsetky baby takze to bola v konecnom dosledku celkom sranda...no ale musim povedat ze lahke to ie je vobec ..pokial ide clovek sam nema sa o koho opriet, komu vyzalovat...takze moja nalada lieta ako na hojdacke..musim ale povedat ze teraz uz je to lepsie:))....chalani slovaci su v pohode takze s nimi mozem blbnut, len od dnes nas rozdelili a ja pracujem na opacnej strane jazera, takze je to take smutne..aj cesi s ktorymi si rozumiem pracuju na opacnej strane:((((...ja tu mam akurat rusky, ktore stale hovoria po rusky...takze si super pokacame....ale musim povedat ze sa snazia takze v pohode a takisto tu je jedna ukrajinka, taka zlata a ta vie dobre po anglicky...inak ked sme pri tej angline monika mala totalnu pravdu..ja mi im nerozumiem ani prd..a to mam bosa cernocha a tomu rozumiem iba ble ble ble... no a robota tak pracujem od rana do vecera takze nie je co dodat proste hotova basen..a to dnes prisli decka takze som sa citila ako v zooo....nech uz mam konecne day off lebo to asi neprezijem:(((..uz som jeden day off mala a bolo to super..boli sme nakupovat v takom obrovskom outlet centre, aj som si nieco kupila, ale hlavne som cely den mala perfektnu naladu:)))....na dalsi day off by som rada do NY, tak dufam ze budem moct ist s niekym s kym chcem..lebo ani to nemozem len tak:((...no proste zatial to vyzera na best summer of my life..ako nam hovorili...jedine co je tu pekne je priroda a to fakt ze divoka okolo nas behaju srnky, medvediky cistotne, hady... no proste skartka vsetko na co si clovek spomenie:))....ach jooo tak uz budem muset koncit bo mi na krk dychaju...lebo dostat sa len tak na internet to neni sranda..vsetci su jak supi...boooooze tak mi napiste jak sa mate, co porabate, co by ste chceli porabat,,,no proste vsetko..nech mam kontakt s realitou..domovinou a taaaak....posielam pusu  paaaaaaaaaaaaaaa

2 dni v NY:) | stály odkaz

Komentáre

  1. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
    AHOOOOOOOOOOOOOOOJ Romi:)
    ani nevies ako som rada, ze si sa konecne ozvala:) isla si ako prva a ako posledna si o sebe dala vediet:) Ale to najdolezitejsie je, ze si v poriadku- ziva zdrava a navyse v USA:)
    U mne su nove vlasy:) Vcera som bola u Evky a mam novu farbu- no ako sa mi ostatni vyletnici v USA svojimi zazitkami rovnat mozu-pf:) V Skalici bol vcera music fest- z nasej kupelne som pocuvala TInu- nezvycajny to zazitok, ze?:) Ja kukam den co den na profesiu a snazim sa najst nejaku dobru brigadku na par tyzdnov v BA, ale nejako sa mi tam nechce. Zatial mi to doma nevadi a vo tom to je:)))))
    Romi:) Nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt este horsie- si predstav, ze by tie zvieratka, co su okolo Vas dostali besnotu a zacali by obliehat Vas camp a pomaly Vas jest...noooooooo....vidis ako sa mas dobre:) Neboj vsetko sa v dobre obrati a nakoniec si este aj tu letenku odsunies na neskorsi termin. To je fajn, ze tam mas aspon tie Rusky. Sa vratis a budes vediet po rusky aj po anglicky:) Romi fakt si na Ta budem mysliet, aby to uz bolo len lepsie a neboj ono to bude:)
    A ked nie tak reklamacie neprijimam:)
    papa a do skoreho pisania:)
    janka
    publikované: 29.06.2008 12:01:17 | autor: janka krásna:) (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. "Co Tě nezabije, to Tě posílí"
    Ahooooj Romi,
    tiez som moc moc rada, ze si v poriadku a konecne si sa ozvala. Uz som zacinala mat pochybnosti. Este v ten den ked si mala odletiet som ti rano o 11. hod posielala SMS so zelanim stastnej cesty, ale neviem preco sa napodarilo Ti ju dorucit.
    Verim, ze prve dni su tazke, najma ak nie su veci podla ockavania a vsetko je to znasobene maxi unavou. Nieco o tom viem, naposledy som si to zazila dnes rano po navrate z Talianska. poslednych 24 hodin som spala asi 2 hodiny a byt bol hore nohami bo lakovali podlahu. V chodbe bolo asi milion veci, ze som ledva s cestovkou presla, v kuchyni veci z obyvcky, ze sa nedala ani otvorit chladnicka ci dostat sa k rychlovarnej konvici, dalsi nabytok z obyvacky bol v izbach- samozrejme vo dverach, takze ak by som bola sirsia, asi sa nedostanem ani do izby a tam ma cakala ta povestna cersnicka- postel bola rozobrana- davali dokopy rost, taze bol zvlast ram, rost, matrac, postar i paplan. ak som chcela spat, musela som si poskladat postel! vtedy som zazivala rozne pocity, aj ked nakonic zvitzila zurivost. nastastie tam vtedy nik nebol bol by som urcite radikalne zhorsila nase medziludske vztahy. do sprchy som sa tiez musela preboxovat cez vedra s farbou, hadry, stetky a valceky co "odpocivali" v kupleni.spat som sla hladna, bo som nemala silu posuvat gauc, aby som mohla otvorit chladnicku.aby toho nebolo malo, po par hodinach spanku zacali vo vedlajsej izbe vrtat- nadhera. a mohla by om pokracovat,ale dolezitejsie je, ze teraz tu uz nikto nie je, vsetok nabytok je na mieste, je upratane, veci vybalene a ja odpocivam na pohodlnom gauci. aj ked to cez den vyzeralo vseliak, nakoniec sa vsetko ukludnilo, poriesilo a dopadlo dobre. a verim, ze rovnake to budes mat v USA. treba najst nejake spriaznene duse-spolu sa dokazete nad celu situaciou zasmiat a potom to bude lahsie. taktiez urcite pomoze, ked sa budes mat komu postazovat (pamatas na Prahu a balenie cajov:)))? ) na to mozes pouzivat aj blog- min. ja to budem pocitvo citat a reagovat (aj ked som si skoro ista, z nas bude viac).
    viem ze sa to lahko hovori a tazko robi, ale musis sa snazit hladat vo vsetkom nieco pozitivne (kozi uz dala zopar tipov). ako nadejna psychologicka urcite vies, ze ked na vsetko budes pozerat s tym , ze je to na prd, naozaj to za vela stat nebude.
    zacina ma zase zmahat spanok, tak prestanem mudrovat a filozofovat a pojdem spat (do poskladanej postele- to je luxus:))))
    Z celej sily Ti drzim palce a verim, ze prve tazke dni prekonas a potom uz to bude len lepsie a lepsie az to nakoniec bude uplne great:)))
    maj sa,
    paaaaaaaaaaaaaaaa
    publikované: 29.06.2008 22:49:57 | autor: Dudi (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Pozdravujem o par kilaku juznejsim smerem:)))
    Pisat si do vlastneho blogu komentar je celkem zaujimave. Som moc rada, ze si sa ozvala a ze si vyuzila sluzby mojeho blogu- dufam ze ti bude sluzit dobre a poctivo:) daju sa aj foto nekde sem dat, ked na to dojdes tak mi dat vedet a pripni sem zviratka a Rsuky:))))) aaaaale neeeeee... no povim ti tak, ze prezivas podobne veci co ja minuly rok- ja zas mala okolo seba len cechu a slovaku a lezli mi na nervy, takze si vim predstavit co prezivas.. u mna sa to zlepsilo a obratilo o 100stupnu po cca 3 tydnoch..tak dufam ze uz sa to obraca..Moc drzim palecky nech sa mas fajn... Nevim, ci si pamatas ja sem nadavala jak najata- teda najvic Janke -Romiiiiii, bude dobre, uvidis!!! neco si pekneho na seba kup nech ti to zlespi naladicku:) ja si nejak zvykam na tento zivot tu, tez mi to nebylo nejak po chuti ale dneska po nakuoch a utrate vyse 100dolcu su ze sebu spokojena... takze Romiii-- nakupovat treba, to urcite vylepsi naladicku:) maj sa mi krasne, vcil karle nevim co vlastne pisat do blogu ked sem secko napisala sem kurna, ale teda budu sem chodit a zistovat jak sa mas a ci poctivo pises:))) hahaha a vcil idu vyriesit zahadu ze kolko je 71 a 43 pouziju radsik kuzlo sakris:) maj sa kraaaasne Romi, myslim na teba!!!a napis jak sa ti lubil Njuuu Joooork
    publikované: 30.06.2008 01:12:03 | autor: no jaaaa jakoze !!!! (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014